Burger Blog

Halottak Napja mexikói módra!

2013. október 27. Jancsa Jani

Pajtásaink a Street Tacososok, így kérésükre egy jövőheti, háromnapos rendezvényt szeretnénk most a figyelmetekbe ajánlani, az Ed Hardy ihlette néprajzi motívumok című plakáton pedig minden egyéb infót megtaláltok!

1374695_10152007099068594_620799765_n.jpg

A hagyományok szerint a halál az élet része, ennek megfelelően cseppet sem borús hangulatban, hanem ünneplésben zajlik a megemlékezés, aminek a középpontjában a temetők, a halottak állnak, jelmezek, cukorkák, virágok, papírmasé figurák mindenféle méretben. Bármilyen bizarrul is hangzik, de az egyik legfontosabb cél, hogy a temetők, a sírok környékét otthonossá, kellemessé varázsolják egy éjszakára, amikor a halottak visszatérnek.

Mexikó legnagyobb ünnepe egyedül a Street Tacosban. 3 napos fergeteges buli élőzenével, gyertyákkal, festett arcokkal és koktélakciókkal. Gyere és ünnepelj velünk! Latin dj-k, dél-amerikai gitárest vár nálunk. Fesd koponyát az arcodra és ingyen chupitoval várunk! fellépők:

  • csütörtök 20:00 órától Patricio Baeza
  • péntek: 20:00 Desenvoltura
  • szombat 20:00 Dj Enrique

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr955601357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása