Burger Blog

Tócsniburger - Újdonság az Opus Jazz Club kínálatában

2013. szeptember 26. Jancsa Jani

Emlékeztek még a tócsniburgerre, amit az Opusban csináltam? Nos, ha megtetszett, most három héten keresztül ti is kipróbálhatjátok, mivel az étterem felvette a szendvicset a kínálatába, nekem pedig ezzel megindult a mennybemenetelem, Burger blogger ilyen ismert még nem volt.

IMG_9739.jpg

Pár sor a hírlevélből:

Speed, a burger.blog.hu bloggere nem is olyan régen az Opus Jazz Club konyhájában készítette el legújabb hamburgerét. Az eredmény egy különleges, magyaros Tócsni burger lett, melyet kár lenne kihagyni!

De hogy miből is áll az Opus Jazz Club újdonsága?

Tócsni zsemle színtiszta marhahúspogácsával, lilahagymával, paradicsommal, bacon chips-szel, füstölt gomolyával, lecsóval, fűszeres tejföllel és sült paprika mártással.

A promóció szeptember 26-án indul és október 13-ig tart. Az első napon, csütörtökön 12:00 és 20:00 óra között ha Tócsni burgert rendelsz, vendégünk vagy egy pohár sörre vagy limonádéra.

Várunk mindenkit szeretettel!

Vagány, nem? Azért megmutatom a videót is, ha nem emlékeznétek rá, miről is van szó! Annyi változás lesz a menüben ehhez képest, hogy köretként egy fantasztikus lecsó érkezik majd, valamint tunkolni is lehet majd!

RSVP pedig a következő linken: https://www.facebook.com/events/571351629567608/

tocsni_burger.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr555530146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.09.26. 07:19:00

Gratulálok, istenien néz ki..:) És nincs benne a saláta, ez külön jó..:)

qtyasorsu 2013.09.26. 11:22:57

Nagyon állat,grat ! :) A végén milyen zöldet tettél a tetejére,mert azt nem értettem ?

Zephyrous 2013.09.26. 12:03:00

Grat! A ramenburgeres hírt olvasva, eléggé zavart, hogy nekünk miért nincs valami hasonló húzásunk!
De nem kellett sokáig várnom :D Jól néz ki, szeretem a tócsnit (a rament nem), így biztos ki fogom próbálni! Még lehetne továbbfejleszteni, hogy szürkemarha vagy mangalica húspogácsa kerül bele, így meglenne a teljesen magyaros marha/sertés verzió is! :D

bl4ze 2013.09.26. 12:41:36

@speed: Mekkora ebben a hús? (dkg)

Kovács László György 2013.09.26. 12:43:18

Mindenképp elismerés jár érte, viszont semmiképp sem kóstolnám meg, az szent :-)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.26. 13:02:14

@bl4ze: 15-20 deka, nem tudom pontosan (enyemben 15 volt)

tommm 2013.09.26. 13:08:56

Asztalomra nem kéne, de díjazom az ötletet és az elgondolást.
@Speed: Annak a húsnak az egyik fele rendesen szénné égett, miért nem toltatok be másik vágóképet?

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.26. 13:13:40

@tommm: mert nem égett meg ;) Maillard-reakció történt maximum

Szelid sunmalac 2013.09.26. 13:18:13

Nagyon jol nezki, de irto bena lett, hogy a fotot ugy csinaltak meg, mintha miniatur lenne. Oszinten? A masik kepen sem latszik olyan fogasnak, ami nagyobb lenne egy eloetelnel. Sot! Igazan sajnalom, de barmilyen finom is, 2500-ert ezt az adagot kicsit keveslem.

tommm 2013.09.26. 13:23:13

@speed: Aham, értem. Utánaolvasok kicsit. Azt megkérdezhetem még, hogy miért nem forró/meleg olajba teszitek a húst? Biztosan van e mögött is valamilyen trükk, érdekelne.
Kéne tartanotok valamelyik hellyel összefogva ilyen burgerkészítős estét kis csoportoknak, mindenki nyerne rajta. Workshop jelleggel mehetne, mindenki magának készítené és elsajátítaná a nagyok egy-két ügyes húzását :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.26. 13:26:33

@tommm: szándék szerint meleg az, mondjuk en amugy nem is szoktam olajat hasznalni grillezős serpenyőben, úgyis jön ki belőle elég zsiradék. A másik ötlet meg nem is rossz... :)

nagy.laszlo 2013.09.26. 15:14:53

Félre ne érts, de szerintem te nem a kamerák elé születtél. :)
A burger jól néz ki, a blog is csúcs, de én ezt szerepős vonalat hanyagolnám, nem az igazi.

Zephyrous 2013.09.26. 15:19:14

@tommm: Én pl faszenes grillen szoktam csinálni húspogácsát hamburgerbe, így nem kell extra olaj vagy zsír, viszont a faszén extra füstös ízt ad neki!

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.26. 17:13:40

@nagy.laszlo: azért dolgozom rajta, hogy az legyen ;)

Viszky 2013.09.27. 11:55:05

Nagyon klassz az ötlet, szép a termék!
süti beállítások módosítása