A korábban említett Foodpandáról rendeltük a mai tesztünk alanyául szolgáló hamburgert, de azon felül, hogy bár kétszer is elsétáltunk előtte, egyáltalán nem sikerült lokalizálni, hogy hol lehet helyileg (Ráday utca 54). Ezenfelül a neve is kérdéses, a szórólapon New York Brooklyn Diner van, és sokkal többféle hamburger, mint a neten... én mondom, káosz.
A rendelés két klasszikus, fehér dobozban érkezett, és nem volt más, mint egy Staten Island menü, benne 2 hamburger, 4 csirkemellcsík, 6 szárny, steakburgonya, és "colaslaw" káposztasaláta.
Nos, kezdjük rögtön a salátával, mivel ebből kettő jött, ez nem is volt gond, csak hát a fűszerezése volt annyira pikáns, kicsit keletiesbe hajló, hogy ilyet én még nem is láttam, más kérdés, hogy aki klasszikusra várt, az bizony csalódott.
A kettősség a későbbiekben is megmaradt, a krumpli például teljesen házi volt, mindemellett úgy tocsogott az olajban, hogy egyrészt halálba puhult, másrészt meg a kalóriaszámláló kipörgött az elfogyasztásakor.
A szendvicsből fura módon a zsömle volt a legfinomabb, a klasszikus kalácsszerű, de mégis azt mondom, hogy a jobb fajtából. A zöldségek rendben, a nyers uborkát egy ilyen helyen már szóvá sem teszem, de a húst igen, mert bár elsőre jónak tűnt, utána ez a két igen hamar árnyalódott, és sem fűszerezésileg, sem állagilag (majdhogynem rágós) nem nyerte el a tetszésünket.
A rántott csirkékre közösen elmondható volt, hogy fűszert még távolról sem láttak, a csirkemellcsíkok ezt még valahogy túlélték, de a szárnyak szintén szörnyűek voltak, a panír alatt mintha simán csak főzték volna őket.
Rendeltünk még csirkés tortillát is, ezekben nagyobb hiba nem volt (ha az egyikben egy kis csontot nem veszünk annak); de annyira nem is dobtam magam el tőlük. Ez utóbbi amúgy 950 volt, a menü pedig 2500, és még így is azt mondom, hogy nem, nem éri meg, ne rendeljetek innen, mert nehéz, olajos, és egyáltalán nem jó ennyi pénzért sem.
Elérhetőség: http://goo.gl/KURgJ