Burger Blog

Csillagarnéla és halfánk

2012. szeptember 10. Jancsa Jani

Szingapúrban mindig kaphatóak valami huncutságra, úgyhogy én már azon sem csodálkoznék, ha a KFC-ben, a csirkés étteremben a tengeri csillag garnélából lenne, a fánk pedig halból. Pedig így van, és még csak be sem haluztunk.KFCshrimpfish_fb.jpg

A Shrimp Star fedőnevű történet tehát garnélából készül, csillag alakúra formázva, bepanírozva és kisütve kerül az éhes szájak elé, míg a Fish Donut pedig halból, közepén lyukas húspogácsa, szintén panírozva és kisütve. Kíváncsi lennék annak a szingapúri rendőrnek az arcára, aki ezt veszi meg a kávéja mellé.

A két tétel Snacker’s Combo néven kerül forgalomba, közel 4 SGD-ért (külön-külön persze, de ebbe már egy pohár üdítő is beletartozik), ami magyarra lefordítva közel 700 forintot takar. Ha van olvasónk onnan ne halogassa a dolgot, mert különben berákunk rá.

Forrás: Foodbeast

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr324764859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincs_nicknevem 2012.09.10. 11:43:42

csillagarnéla? ez valami női dolog?
süti beállítások módosítása