Burger Blog

A Nagy Epson Verseny Burgere

2011. december 23. Jancsa Jani

Szombaton az Appleblog és az Epson egy kisebb versenyt rendezett a város belsőbb részén: pontról pontra kellett haladni a megadott instrukciók alapján, léggömböket számoltunk, a Limest követtük, fotót nyomtattunk, és a régi városfal nyomában is jártunk.

Az egész kaland a Városban blog által budapest legjobbjának választott Ring Caféban ért véget, ahol is meg tudtuk kóstolni a csak erre az alkalomra készült burgert karamellizált almával és libamájjal 990-ért, ez alkalommal köret és coleslaw nélkül.

A burger szokásosan ciabattában érkezett, félrecsapott tetővel, de ezt hamarosan további bontás követte. Felül figyelt a libamáj, majd alatta az alma. Előbbi isteni volt, utóbbi pedig szintén nem volt rossz, bár nem tudok róla olyan szuperlatívuszokban beszélni. A hús szintén zseniális, középen még rózsaszínes, kifelé barnuló, a kérdés nélkül, ahogyan kell sütés mintája. Lentebb paradicsom, majd bébisaláta-rukkola, majd az alján fokhagymás majonéz, és a ciabatta. A hússzaftot is feltunkoltuk a szendvics relatíve szárazabb tetejével, úgyhogy semmi sem veszett kárba. Ennél rosszabb szombati ebédet pedig senkinek sem kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr733472270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása