Burger Blog

Időközben 3 - Japán, pizzaméretű burger

2011. november 14. Jancsa Jani

 Japánban nem bírnak magukkal a Burger Kingesek, hiszen decemberben jön a 22 centi átmérőjű "Pizza-méretű burger", ami gyakorlatilag a tavaly bemutatott New York Pizza Burgeren alapszik.

  

Ez a csoda/gyönyör/varázslat, hívd ahogy szeretnéd, ami a legjobban egy karácsonyfa alatt mutat, már ha Japánban van ilyen, két verzióban érkezik. Az egyik egy avokádós (ebben avokádó), a másik pedig sajtos-nachos-os (ebben tortilla chips, sajtszósz, és jalapeno van). Mindkettőben közös a négy húspogácsa valamint a standard Whopper-feltétek (majonéz, saláta, paradicsom, ketchup, hagyma).

Ami még durva, hogy egy úgynevezett "party pack"-et is lehet rendelni, amit házhoz is visznek, még december 25-én is, bár akkor pár nappal előre már meg kell rendelni (ezek szerint van karácsony). Hát, srácok, remélem tudjátok idén mit szállíttathattok a szerkesztőség postacímére UPS-sel.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr543361862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hallari 2012.02.28. 16:20:39

Nyami, nagyon jól néz ki.
süti beállítások módosítása