Burger Blog

Sült Fogas Büfé

2011. szeptember 29. Jancsa Jani

A Moszkva felől érkező kerékpárút mellett található a Fogaskerekű végállomása előtt az a nemrég nyílt, igen frappáns nevű hely, ami azzal hívta fel magára leginkább a figyelmemet, hogy folyamatosan iszonyat jó kajaszag jött ki, ami éhesen hazafelé eléggé megérintett. Egyik nap nem bírtam már tovább ellenállni a kísértésnek, és beültünk egy jó sajtburgerre. Ebből kettő, meg egy adag sült krumpli volt ezerötszáz, szóval az árszínvonalat már most megbeszélhetjük: jó.

Sajnos a benn, mint fogalom nem értékelhető, úgyhogy csak az úton lehet leülni, amiben meg benne van, hogy néha elszáguld előttünk egy-egy biciklis, de ez még belefér. A burger olyan 5-8 perc múlva megérkezett, szép nagy jószág volt. A sült krumpli ropogós, de semmi extra, kicsivel jobb, mint az átlag mélyfagyasztott, szóval ez már jó pont. A hamburger belülről szószos, zöldséges, minden korrekt. A hús külseje nagyon jó állagúra, ropogósra volt sütve, ami meglepő a pesti kínálatban - aki szereti az ilyet, mint például én, annak ez nagyon be fog jönni. A belseje mindezek ellenére nem volt száraz, szóval erős túlzással akár még különlegességnek is mondható, ízre pedig nem volt túlfűszerezve, úgyhogy ez simán magas pontszámot érdemel; ja és persze a zsömlében sem találtunk semmi kivetnivalót.

A honlap szerint van még sokféle hal, meg tengeri kütyü is, valamint hambiból is több mint tízféle található, elég különleges betétekkel, mint a harcsaburger, tartár, tzatziki, vagy padlizsánkrém, szóval ide még sanszos, hogy visszatérünk. Erősen ajánlott.

A sült fogas honlapja, FB oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr613234297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása