Burger Blog

Swiss Meal - 2009, Genf

2011. szeptember 08. Jancsa Jani

2009 januárjában Genfbe látogattunk el, megnéztük a Mont Blanc-t, és ezernyi mókás dolgot csináltunk, de ezen post témája nem más, mint a Swiss Meal, az ottani gyorsétterem. A hely maga nem tudom, hogy él-e még, mivel két és fél éve voltunk ott, a neten meg nem sok mindent találni róla. Az biztos, hogy a központban volt, a Cornavin mellett, a Rue du Mont Blancon.

A helyen ettünk egy kéthúsos, sajtos hamburgeres menüt. A személyzet erősen közel-keleti jellegű volt, és sajnos angolul is csak minimálisan értettek, de azért meglett a dolog. A kiszolgálási rendszer elég hülye volt, kértél, a blokkod odatették egy tálcára, majd annak függvényében, hogy mi lett kész, adogatták ki őket a várakozóknak. Ez eddig szép és jó, de mivel a kaják be vannak csomagolva, így elég nehéz volt beazonosítani, hogy kinek mi lesz. Végül azért sikerült.

A felső szintre mentünk elfogyasztani az eledelt, itt plazmatévé ment, egyik a CN műsorával (valami agyfasz rajzfilm), a másik pedig az ottani MTV-vel talán. A kaja remek volt, a hamburger finom, persze a 14 frankos ára után szomorú is lettem volna, ha nem. Külön említésre méltó még a WC, hiszen kóddal működött, amit lent, a pultban lehetett elkérni. Örültem, hogy nem most jött rám a meditálhatnék, mert azért azzal egy kört futni... nem lett volna kedvem.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr53207369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása