Burger Blog

Hamburgeres szép estét!

2011. szeptember 06. Jancsa Jani

Üdvözlök mindenkit, Téged, Téged, és persze Téged is! Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy én is írhatok ide, Magyarország minden bizonnyal egyetlen és legjobb gyorséttermi és hamburgeres blogjára. Amint azt erahurka is megírta, az én reszortom főképp a nem gyorséttermi hambik lesznek, valamint a külföldi Mekik, Burgerek, és KFC-k világába teszünk majd egy érdekes internetes utazást, hiszen manapság nem kell Puerto Ricoig mennünk ahhoz, hogy meglássuk, mit lehet ott kapni.

Mindemellett persze megpróbálunk itthon is stratégiai kapcsolatokat kiépíteni, hiszen mint azt mindenki tudja, a hamburger összeköt, valamint ápol, s eltakar. És még finom is. Ennek szellemében értékeljétek a fenti képet, mivel az nem más, mint egy kis hazai íz, egyenesen a Fiúktól a Hegyvidékről. Szóval hamarosan belelendülök, az első pár hétben csak egy két retró post az elmúlt évek hamburgeres élményeiből, aztán belecsapunk a lecsóba.

Szeretem, ha csíp, Matula bácsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr293207353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hallari 2012.02.28. 18:19:13

A külföldi gyorséttermekről szóló posztok kifejezetten üdítő színfoltként hatnak.
süti beállítások módosítása