Burger Blog

Burgerbajnokság - Megvannak a győztesek!

2016. augusztus 12. Jancsa Jani

Burgerbajnokság - Megvannak a győztesek! Véget ért a tavasz elején kezdődött Hellmann's Burgerbajnokság - foglaljuk hát össze, mi is történt a kezdetek óta, mi volt a tét, és mit is lehetett nyerni!

magicburger01.jpg

A Hellmann's Burgerbajnokság 20 résztvevő között zajlott, és a város legjobb Hellmann's majonézzel készült burgereit kerestük. Egyrészt volt egy közönségszavazás is, másrészt pedig egy szakmai zsűri is szemezgetett a burgerek közül. Előbbire több, mint 17 000 szavazat érkezett, ami egy nagyon szép szám, és azt mutatja, hogy az embereket megmozgatta a Burgerbajnokság, sokan kifejezetten ezekért a burgerekért járták körbe a várost.

blackcabburger01.jpg

A közönségszavazásban a Black Cab Burger nyert gratulálunk hozzá. A zsűri szerint pedig a legkreatívabb burger a Magic Burgeré lett (szarvasgombás jucy lucy) , a legeredetibb pedig a Dallasé (retek-tormás mayo, választható húsokkal).

dallas01.jpg

Most pedig következzen egy mini-interjú a három nyertes hellyel!

img_6911.JPG

Milyen érzés volt a Burgerbajnokságban részt venni?

Black Cab: A verseny izgalmas volt, főleg hogy relative hosszú ideig fogalmunk sem volt a szavazatok számáról, minden tényleg csak a legvégén derült ki.

Magic Burger: Jó érzés volt végre megmérettetni magunkat, és hálával tölt el minket, hogy megnyertük a szakmai zsűri különdíját, amit ezúton is nagyon köszönünk. Még soha nem indultunk versenyen, nagyon tetszett. Reméljük, jövőre is indulhatunk, bár akkorra már más tervekkel készülünk.

km_0501.jpg

Dallas Étterem: Először is nagyon nagy Megtiszteltetésnek vette A DALLAS ÉTTEREM, hogy beválogatásra került ebbe a Fantasztikus Burger Bajnokságba! Szeretnénk Köszönetet mondani a szervezőknek,hogy ilyen jó ötlettel álltak elő,hiszen ez Mindenkinek előnyös,Nekünk éttermeseknek és ugyan ennyire fontos a beszállítóknak,alapanyaggyártóknak ez a verseny. Azt gondoljuk ilyen fókusz mellett sok minden kiderül,pl.sok dolgon múlik,hogy egy hamburger végleges elkészüléséhez mennyi minden mozaiknak kell összeállnia! Sokat tanultunk belőle! Összegezve nagyon élveztük a versenyhelyzetet.:))) Nagyszerű, hogy ezt a remek ételt(Hamburger) készítő éttermeknek rendezett egy kulináris versenyt a Hellmann’s. Örültünk hogy a legkiválóbb hamburgerezők között tartják számon a Dallas éttermet.

km_1321.jpg

Továbbra is étlapon fogjátok tartani a Burgert amivel nyertetek?

Black Cab: A Hellmann's Big Smoky Burgerünk továbbra is elérhető és minden bizonnyal az is marad, ha már ilyen sikere volt.

img_6922.JPG

Magic Burger: Nem, ez egy szezonális burger volt, ezzel megőrizzük exkluzivitását. Ahogy feljebb említettük, jövőre már egy másik burgerrel indulunk majd.

km_0175.jpg

Dallas Étterem: Nagy népszerűségre tett szert a versenyben szereplő Dallas HD(Hellmann’s-Dallas) Hamburgerünk a Mi fogyasztóink körében is, ami 8 változatban volt rendelhető: 4 féle buciból és 4 féle húsból lehetett összeválogatni. Különleges ajánlatban fogjuk a Dallas étterem étlapján tartani őket a továbbiakban,hiszen sokat dolgoztunk a kifejlesztésén.

Milyen volt a Hellmann’s majonézzel dolgozni?

Black Cab: A szószainkat Angliából szerezzük be, egyedül a majonézzel voltunk úgy nyitás óta, hogy szerettünk volna Hellmann's majonézt, de úgymond gasztro kiszerelésben, megfizethető áron nem volt a piacon. Nekem nagy kedvencem már sok sok éve. Erre egyszer csak megkerestek az Unilevertől ezzel az egésszel. Az az igazság, ha nincs burgerbajnokság, akkor is lecsaptunk volna erre a majonézre.Szóval a bajnokság abszolút jól jött, az meg már hab a tortán, hogy a vendégeinknek is ennyire ízlett és megnyertük a közönségdíjat.

img_6929.JPG

Magic: Jó minőségű majonéz, szerették a vendégek, de mi szeretnénk indítványozni egy tojásmentes hellman’s majonéz terítését a piacra. Sajnos sok ételallergiás vendégünk nem tudta megkóstolni a hellman’s burgert a tojás miatt. Szeretnénk, ha jövőre kiküszöbölhetnénk ezt a problémát, és a betegséggel küszködő vendégeink is örömüket lelhetnék a Hellman’s bajnokság burgerében.

Dallas: Nagyon fontos leszögezni,hogy a Hellmann’s majonéznek történelme és múltja van.Azt gondoljuk,hogy fejet kell hajtania mindenkinek bármilyen termékkel,tárggyal kapcsolatban,ami ennyi időn keresztül fent tudott maradni és évről-évre egyre jobb minőséget biztosít számunkra.Ez mutatja meg az igazi minőséget számunkra! Bízunk benne,hogy a Hellmann’s csapata meghallja az idő szavát és olyan fejlesztéseket eszközöl a termékein,ami a mai fogyókúrás trendeknek megfelel. A Hellmanns termékeivel öröm a konyhában dolgozni. Finom ízek, jó állag, így a Dallas Vendégei és Szakácsaink is nagyon hamar megkedvelték őket. A versenyt követően is szeretnénk használni a Hellmann’s majonézét a Dallas étteremben.

Gratulálunk mindenkinek, nektek pedig köszönjük, hogy velünk tartottatok, ez volt tehát a Hellmann's Burgerbajnokság. További jó falást mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr1510294462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.08.14. 11:42:28

"tojásmentes majonéz"? húúha. A két fő összetevő pont a tojás(bolti esetén tojáspor) és az olaj
süti beállítások módosítása