Tegye fel a kezét, aki Budán lakik. Na, most az tegye fel a kezét, aki szereti a jófajta húsokat. Idáig ugye a biztos pont a MészárSteak volt a Hegyvidék központban, de ott történt némi személyügyi változás, és Ati, aki szintén alapköve volt az intézménynek, új helyre költözött, és saját üzletet nyitott, a Fény utcai piacon.
Ez a piac ugye eddig is elég kedvel célpont volt mindenki körében, én például a klasszikus pörcös lángosért tudok mindig betérni. Ati üzlete is ezen a szinten található, én meg hoztam tőle pár husit, csak, hogy belenézzek, milyenek.
A kínálat egyik alapköve ugye a darált hamburgerhús, ebből háromféle is van benn: sima, angus, illetve bárány. Nekem, miután gyorsan meg is sütöttem őket itthon, ezek közül a második és a harmadik volt kiemelkedő, de azok meg elég durván.
A képen őket láthatjátok, valamint a bariból, húsvét örömére készült, díjnyertes Bitang jó Bárányburgeremet. Szintén a húsvét szellemében jött velem egy kis báránygerinc is, ezeket kis olívaolajon sóval-borssal oldalanként pár percig pirítottam - imádnivaló kis drágák lettek ők is.
Mindezeken felül kapni még rengeteg mindent, juhbélbe töltött kolbászkákat, meg persze a klasszikus vágásokat is, szóval ha arra jártok, akkor mindenképp nézzetek be egy jó húsra, mert hamarosan jön az ünnep, nehogy éhesek maradjatok!
Elérhetőség: Facebook