Burger Blog

BpBurger (112) - Bubba's Water Grill

2014. április 14. Jancsa Jani

A tavalyi halas trendbe kapcsolódott be a Bubba is, akik szintén a Nemo receptjét követték: már indulás előtt erős Facebook aktivitás, aztán bumm bele a közepébe. Most mi is leteszteltük, mire mentek vele.

2014-03-21 15.22.33-2.jpg

A Déli pályaudvar kerengő része, de úgy a környék is erősen hiányt szenved jó street food jellegű kajában, szóval ez már egy erős indítás, akárhogy is nézzük. A kis helyiségben van minden: szörfdeszka asztalnak, steampunkot idéző búvár, bölcs idézetek, és még a szabadtéren is megkajázhatjuk, amit rendeltünk. Az olajszag odabenn sajnos pont az elviselhető határán mozog, és ez nem is akkor fog zavarni, hanem majd otthon, szóval csak okosan.

Az első alkalommal egy klasszikus fish&chips-et nyomtunk, a sült krumpli hozzá a mirelit csónak, korrekt. A tőkehal nagyon jó, kellemes adag a közepes is, ropogós panírral, nagyon jó kis ízvilággal. Meglepő plusz a mushy peas, azaz a zöldborsópüré, itt a városban még vele nem nagyon találkoztam, valamint a remulád is zseni volt, háj fájv!

2014-03-21 14.49.11.jpg

Másodszorra viszont már nem odáztuk el a dolgot, és mtomi kollégával berendeltük a halburgert, majd kíváncsian vártuk, mit is kapunk, mivel mindketten tudtuk, hogy ebben a kategóriában maximum a lazaccal lehet azonnali sikert aratni, de azzal sem biztosan.

2014-03-21 14.46.41-1.jpg

A tavaszi napsütés első sugarait élvezve a házi bodzaszörpünket kóstolgattuk, amikor is megérkeztek a művek, már ránézésre is ígéretesen festve. A krumpli a már fentebb említett verzió, abból sem túl sok, de mivel bekértem hozzá a wasabis majonézt, ami kábé abban a pillanatban örök kedvenc lett, így az utolsó kis darabbal is őrülten tunkoltam belőle.

A zsömle házi készítésű, nagyon kellemes, kicsit kalácsos darab, sokkal jobbat őszintén szólva elképzelni sem tudnék. Belül fent a szintén korábban taglalt remuládból kapunk egy vastag adagot a korrektül megpirított zsömlében. Alatta érkezik a halpogácsa, melyet még böjtölő kollégáink is ehettek, mi ez, ha nem a siker íze, ráadásul pont korrektül fűszerezve, nagyon jó állaggal.

Még lentebb haladva ez házi jellegű paradicsomos alapú szósszal találkozhatunk, ami kicsit megpuhította a zsömlét is a végére alatta, dehát ez legyen a legnagyobb problémánk.

2014-04-05 14.14.58.jpg

mtomi: A Bubba's Water Grill remek koncepciójával és szörfdeszkás kialakításával azon helyek egyike, amelyek képesek feledtetni Budapest nyomasztóbbik arcát. Kínálata nem a burgerre van kihegyezve, mégis olyan minőségben gyártják azt is, hogy az az erre specializálódott helyeknek is bőven a dícséretére válna. De míg azok a divathullám lecsengésével valószínűleg sorra fognak bezárni előbb-utóbb, a Bubba's Water Grill remélhetőleg tartósan változtatta tengerparttá a Déli pályaudvar kerengőjét.

A végére pedig az öröm: a burger ára nem több, mint 1390 forint, körettel! A fél liter házi szörppel, és a szósszal volt olyan két rongy, ami tekintve a minőséget, nagyon nagyon korrekt ár. Én azt hiszem, ezzel megtaláltam a kedvencemet halburger fronton - de persze mint mindig, további ajánlatokat örömmel fogadok!

Adatlap

Nyitvatartás: 11.30-21.00

Cím: 1012, Déli pu. "Kerengő" aluljáró

Honlap: -

Facebook: https://www.facebook.com/bubbaswatergrill

Telefon / asztalfoglalás: -

4sq: http://goo.gl/HiwU3O

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr125988238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása