Burger Blog

A Jedi-burger összecsap a Sötét burgerrel

2012. január 06. Jancsa Jani

Van a francia/belga Quick-gyorsétteremlánc, amit én még Brüsszelben próbáltam, de mind józanon, mind besörözve rettenetes volt, így akkor nem is ajánlottam senkinek. A másik vágányon érkezik a Star Wars Episode One 3D-s bemutatója februárban. E két dolog nászából pedig megszületett a Star Wars tematikájú burger. Fura? Akkor vessünk egy pillantást a képekre.

Darth Maul leskelődik az első kép baloldalán, ránézésre egy duplahúsos, fűszeres buciban lévő sajtburger mellett, talán zöldfűszeres majonézzel. A jobboldali, Yoda erősítette Jedi burger pedig két húst, egy sajtot, szintén majonézt (baconos? paprikás?), és valamilyen beazonosíthatatlan kockázott dolgot ígér.

Ha túlestünk a sokkon, máris jön a következő: a Darth Vader fémjelezte fekete burger. Leírom még egyszer: fekete burger. Ha a midichlorian szintünk az eget verdesi, akkor máris tudhatjuk, hogy mi vagyunk a Kiválasztott, és az ellenállás hasztalan, nagy krumplival kérem. Egyedül a klasszikus tintára tudok tippelni, hogy attól fekete a buci, ha mástól, arról nem akarok tudni. Amúgy duplahús, zöldség, és fűszeres majonéz, ha engem kérdeztek.

Tavasszal egy látogatás nyugatra?

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr643523075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zadam 2012.01.06. 13:14:24

Ilyen kockákban általában feta sajtot szoktak felszolgálni, de így ránézésre az felülete inkább egyszerű trappistának tűnik.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.01.06. 17:43:08

@Zadam: a Velvet (akiket amúgy nyolc perccel megelőztünk a posttal) meg pillecukrot tippel a kis kockákra :D

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.01.06. 20:08:47

@erahurka: akkor valóban kelleni fog az Erő az elfogyasztásukhoz :D
süti beállítások módosítása