Burger Blog

Rendelős Rovat: Healthy Food

2017. szeptember 05. Jancsa Jani

De rég is volt már, hogy kaját rendeltem volna - mármint úgy értem burgert! Nyilván megvan ennek is az oka, nulla innováció a hazai terepen, ugyanazok vannak, mint 2-3 éve. Most viszont feltűnt egy olyan dolog, amiről érdemes írni!

2017-09-04_09_26_41.jpg

Ez pedig nem más, mint a Healthy Food, akik az egészséges étkezést tűzték zászlajukra. Egészen konkrétan ez kétféleképpen valósul meg: egyrészt lehet napi 5 kajálással a hét 5 napjára menüt rendelni. Ez változatos, fehérjében gazdag, a szénhidrátot pedig hintáztatja, ami annyit tesz, hogy minden nap egy kicsit változik, hol több, hol kevesebb, hogy a szervezet ne is tudjon hozzászokni. Mindemellett nem ragad le a csirke-rizsnél, van benne sertés, marha, hal is, valamint a köretek között is lehet az édesburgonyától a kuszkuszig bármi. Erről ennyit, akit érdekel, az itt tud utánanézni.

2017-09-04_09_25_46.jpg

Ami szempontunkból érdekes viszont, az a napi menü, amit mindig egy nappal előre lehet megrendelni. Ebben található például a Light hamburger, és hogy őszinte legyek, elképzelni sem tudtam, mit fog ez takarni. Ha már, akkor viszont kértem mellé egy light csibebrassóit és egy light túrógombócot is. Már a csomagolás is teljesen korrekt, fel vannak tüntetve rajta a tápértékek (ami mondjuk a honlapon is megtalálható, de így praktikusabb). Kitálalva pedig ilyen szépen fest, voilá!

brassoi.jpg

Visszatérve a burgerre: ahogy kibontottam a dobozból, illetve a fóliából, több dolog is feltűnt. Az egyik, hogy fura a zsömle, a másik meg, hogy duplahúsos - ennél szebb már nem is lehetne az élet! A zsömle amúgy tönköly és zabliszt keveréke, ilyen szempontból teljesen rendben van a klasszik, lisztes verzióhoz képest - nyilván az íze másmilyen, de nekem teljesen bejövős volt. Ja igen, aki pedig szeretne másmilyet, az kérheti light, speciális lisztből is a zsömlét!

2017-09-04_09_27_18.jpg

A húspogácsa - akár vegyünk alapul egy rendelős szintet, akár egy éttemit - szuperül volt megsütve, nem készült túl, a marhaíz jelen volt benne, ahogyan azt kell; és ebből rögtön kettő is, mivel duplát rendeltem (a basic egy húspogácsával megy)! Mindezeken felül került még bele sajt, paradicsom, lilahagyma, valamint jégsaláta is, és mire megettem, tökéletesen jól is laktam vele.

2017-09-04_09_31_29.jpg

A brassóiban annyi volt a trükk, hogy sima krumpli helyett édesburgonyával készült, valamint nyilván csirkéből, a túrógombóchoz pedig egy fahéjas öntet járt - ezek is olyan kaják, amelyekre bármikor jó szívvel szavaznék.

turogomboc.jpg

És akkor a végén az árakról: a burger 1590, a brassói 1490, a desszert pedig 990. Ezek baromi korrekt árak ha azt nézzük, hogy egyrészt egészségesek, másrészt pedig finomak is, szóval ha megtetszett, akkor rendelésre fel!

Elérhetőség: http://healthyfood.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr612804486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása