Burger Blog

Nádas Beach, Tiszakécske

2016. augusztus 02. Jancsa Jani

Kelet felé haladva az ember relatíve ritkábban talál olyan helyeket, amelyek nagyobb meglepetéssel tudnak szolgálni, vagy egyáltalán van meglepetés. Tiszakécske is egy olyan település, melyben dacára turisztikai értékeinek, még sohasem jártam. Nos, most ezt is pótoltam.

2016-07-22_18_21_11.jpg

A Nádas Beach a Tisza partján lévő szabadstrand mellett található. Sajnos ottjárttunkkor a folyó épp a három nap alatt három métert emelkedős játékot játszotta, de azért így is elég jól nézett ki a környék. Az egység egy faházban helyezkedik el, előtte pedig kerthelyiség található, itt huppantunk le mi is egy jófajta békésszentandrási meggyes társaságában, hogy megfejtsük, milyen kaját is szeretnénk.

Segítségünkre voltak a kirakott fotók, valamint kaptunk két kis cetlit is, amin szépen be tudtuk ikszelni, hogy milyen feltétekkel, húsokkal szeretnénk megkapni a burgerünket, és a hot-dogot. Miután ezt lerendeztük, kis várakozás, és meg is érkeztek ételeink.

2016-07-22_19_43_12.jpg

A hot-dogot lehet virslivel is választani, de mi most kolbásszal tettük, valamint dobtunk bele egy kis sült hagymát, valamint bacont és sajtot is. A kolbi magyarosabb fajta, ami ugye mindig egy jó választás, ez van a friss kifliben, és a többi feltétnek sem nagyon kell szégyenkeznie, nagyon jól egyben lévő történetről van szó.

2016-07-22_19_43_06.jpg

Burgerünk első blikkre is úgy néz ki, mint amelyik bárhol megállná a helyét a fővárosban is (nagyon jó, hogy manapság egyre többször tudok ilyeneket leírni). Ebbe a saját recept alapján készülő buciban meglapuló 220 grammos marhahúspogácsa mellé rendeltem cheddart, bacont, karamellizált lilahagymát, és természetesen a special szószból is került bele.

2016-07-22_19_43_28.jpg

2016-07-22_19_43_56.jpg

Köret téren fémedénybe érkezik a csónakburgonya, és hozzá pedig szintén a ház majonéz alapú szósza, ami nagyon tuti, el is fogyott mind.

2016-07-22_19_43_40.jpg

A burger zsömléje kellemes ízvilágú, jó szerkezetű darab, belseje pirítva, szóval pont úgy, ahogyan kell. A husi a ráolvasztott cheddarral is kiválóan teszi a dolgát, a marha íze egyáltalán nincs a háttérbe szorítva.

2016-07-22_19_44_50.jpg

A többi feltét is szuperül működik, a karamellizált hagyma telt ízű, a bacon ropog, és az alap zöldségek (saláta, uborka, lilahagyma, paradicsom) is frissen, finomak.

2016-07-22_19_47_28.jpg

Az ételek ára egyértelműen attól függ, hogy mennyi mindennel pakoljuk meg, a húsok 900-tól 1250-ig tartanak, a feltétek pedig 50-150-ig, szóval még így is bőven benn lehet maradni 1500 alatt. Tiszteletre méltó, hogy a Nádas Beach próbál valami minőségit és újat hozni erre a településre, hiszen a kézműves sör + minőségi burger kombó nagyon nem elterjedt még a környéken, de ez talán változni fog - addig pedig ők lehetnek ennek a zászlóshajói.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/nadasbeach

Cím: 6060, Tiszakécske, Szabadstrand, Tisza Part

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr258929432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár András 2016.08.02. 13:18:35

Hát nemtom... Én rendszeresen járok Kécskére, de még sosem sikerült jót ennem ott.

sanyikám 2016.08.03. 22:27:52

Na akkor fizu után csak letekerek Kécskére. :)

akrosztikon 2016.08.03. 22:27:54

Örömmel olvasom, hogy mostmár a tanyavilágban is fogyaszthatnak minőségi burgert és kézműves sört az orkok.

Ákos Romhányi 2017.02.12. 15:38:01

ebbol latszik,hogy sose jartal meg tiszakecsken
süti beállítások módosítása