Ha emlékeztek, nem is olyan régen jártunk a Baan's Kitchenben a hetedik kerület szívében. Nos, ők nem csak a helyszínen remekelnek, hanem kiszállítós cuccuk is van. Ezt kóstoltam most meg én is.
A választásom a heti 5 dolcsis cuccra (sic!) esett, ami jelen esetben a post címében említett The Jack Jack burger. Ez nem más, mint egy létező burger tuningolása, rengeteg hússal. Ezt a szörnyeteget kaptam meg ebédre, és már a méretével is tekintélyt parancsoló volt, kábé, mint a Hegy a Trónok Harcából.
Szerencsére Baanéknál tudják mitől döglik a légy, azaz pontosabban szólva mitől nem, így a vitamin-szekció tökéletesen ki is volt hagyva - egyedül bacon, lilahagyma, rengeteg sajt, és a névadó JD, valamint barbecue szósz kapott helyet odabenn. Na jó, az egészség hiánya nem teljesen igaz, mivel a buci az teljes kiőrlésű volt, csak, hogy teljesen pontosak legyünk.
A négy darab húspogácsa az eszményien egybeolvadt sajttal egészen egyszerűen mennyei, a húsmámor itt most szó szerint megvalósult. Közel fél kiló marha került bele a burgerbe, mindenféle cicózás nélkül - ez a burger erről szól, semmi mellébeszélés. A zsömle pont olyan keret, amilyet szeretnénk, szerényen álldogál, teszi a dolgát - és mi is a miénket.
Fontos tudni, hogy az öt dolcsis ajánlat hétről-hétre változik, a The Jack Jacket kérhetitek még a héten, azután pedig új versenyző érkezik. Rendelni ezen a honlapon tudtok, most pedig szedjétek össze a bátorságot, és burgerre fel!
(az első képet a Facebookról kértük kölcsön)