Ne aggódjatok, most nem a névvel megegyező gyorsétterem lesz a célpontja az írásomnak, hanem a Tompa utca kedvence, a PBéB legújabb, eszement ajánlata.
Először nem is akartam hinni a szememnek, amikor megláttam a nevet az étlapot, de gondoltam, mi baj történhet, rendeljük ki. Előtte azért csaptunk egy korsóval a ház söréből is, mert miért ne.
Másik burgernek egy heti ajánlatot kértünk, az is totál rendben volt, de most nem erről szeretnék beszélni. Mielőtt azonban belevágnék, mesélek a köretről, ami egyrészt egy jó adag, előre készült chips volt, valamint egy káposztasaláta, aminek az íze viszont kiemelkedő volt a város többi verziója közül, zöldebb, ressebb - jól kezdődtek tehát a dolgok.
A King nem finomkodik, és rögtön egy húszdekás Angus húspogácsával kezdi az ismerkedést, teljesen korrektül, teszem hozzá. Megkoronázza még húsfronton egy kellemes darab kacsamáj grillezve, ami mindig jó, valamint tökéletesen elkészített baconszeletek.
Amit nem mondtam, hogy a tetején egy grill újhagyma áll keresztbe, a zsemle a jól ismert finom, pirított darab, megkenve házi aiolival - nem is kell ennél több. Odabenn vár még ránk egy kevés házilag aszalt paradicsom, hagymalekvár, és jalapeno is (én mondjuk ez utóbbit kihagytam volna, néha totál elvette az ízét a többi jóságnak).
És, hogy milyen volt? Pont olyan, amilyennek a fentebb leírt hozzávalók predesztinálják: a szokásos Háda Imi-féle minőség, tökéletesen összepakolva.
Desszertnek egy jó kis panna cottát toltunk, gyümölcsvelővel, ami szintén egy új szintre emelte ezt azt édességet, és remekül megkoronázta a vacsorát. Más virágot ad nőnapra, én hamburgert - és milyen jól tettem.