Burger Blog

Télikert Keszthelyen

2015. október 26. Jancsa Jani

Bezerics Danival még tavaly ismerkedtem meg, amikor is a TV2-nek forgattunk egy anyagot a balatoni burgeresekről - ez olyan jól sikerült, hogy a későbbiekben össze is cimborálódtunk, és már év elején is toltunk egy környékbeli gasztrotúrát vele.

222.jpg

Eljött az őszi idény, és ez a túra újra megismétlődött, most azonban úgy döntöttem, hogy egy videóban is megörökítem, miért is gondolom én azt, hogy a környéken, illetve magán Keszthelyen belül is a Télikert egy említésre méltó bisztró. Van itt burger, pulled pork, időszakos kaják, és persze remek borok és pálinkák; na meg zene a hétvégi esték táncos mulatságaihoz. 

Egy szó, mint száz, tudom mindenkinek ajánlani, ha pedig a lentebbi anyagot megnézve kedvetek támadt felkeresni a helyszínt, mondom is a címet hozzá! 

Elérhetőséghttps://www.facebook.com/TelikertKeszthely

Cím: 8360, Keszthely, Pethő utca 21.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr398021667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása