Burger Blog

Angus XT Bacon Cézár a BURGER KING-ben (x)

2015. június 16. Jancsa Jani

Itt van a nyár, a BURGER KING pedig a nyár ízeit és a grillpartik hangulatát varázsolta bele egy szendvicsbe: ez az Angus XT Bacon Cézár.

1510x1340_emke_owv_anguscezar.jpg

A cézár-salátát mindenki ismeri, az egyik legnépszerűbb a kategóriájában. A salátának a lelke az öntet rajta, és erről is kapta a nevét a mostani promóció. Az izgalmak amúgy nem állnak itt meg, hiszen egy jó marék grana padano, közismertebb nevén parmezán sajt is helyet követelt magának a burgerben, és ha ez még mindig nem lenne elég, bacon és pirított hagyma színesítik tovább az ízkavalkádot. És ha már cézár, a zöldségek sem maradhatnak ki: friss jégsaláta és paradicsom kapott helyet a szendvicsben.

_26c2114.jpg

Hús adagunkról a már jól ismert Angus XT gondoskodik, mely méretével és ízével egyaránt elnyerte a falatozók dícséretét, mindez az Angusoknál megszokott kukoricás zsemlében. Ízvilágra pedig? Friss, nyárias, a hagyma gondoskodik a roppanós feelingről, az érlelt sajt mindig jó, a húspogácsa ízes, a cézár szósz pedig egybefogja az egész konstrukciót. De a nyárias ízek ne tévesszenek meg senkit, a méret ezúttal is ütős.

_26c2107.jpg

Az Angus XT Bacon Cézár szendvics 1390 forintba kerül, menü formájában pedig 1990-ért lehet a miénk. Itt a nyár, irány ki a szabadba, csekkold az új BURGER KING mobil applikációban, hogy hol van a hozzád legközelebbi étterem, és ugorj be egy jó kis Angusért. Ha pedig a kisebb falatok hoznak lázba, lapozgass a kuponok között, vagy válogass szabadon a teljes kínálatból!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr447537324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása