Burger Blog

Whopper Sereg a Burger Kingben

2015. január 19. Jancsa Jani

Katonásan indul az idei év a Burger Kingben: Mustár Kapitány és Sonka Ezredes képzi ki az éhes vendégeket arra, hogy mit is érdemes enni az étterem legújabb promóciójában.

whoppersereg_1440x490_nincsszel.jpg

Mindkét prémium szendvics az ikonikus Whopper alapokra épül, ahogyan azt már a címből is sejteni lehetett. Mustár Kapitány nem szórakozik, és rögtön két húspogácsát is rejteget magában, ami nekünk rögtön kb 20 deka húst jelent - ez bármelyik komoly burgernek a dícséretére válna. Nevéből fakadóan hangsúlyos benne a mustár, valamint találunk benne jalapeno-karikákat, a szokásos zöldségeket, bacont, és sajtot is a két szezámmagos zsömle között. Már amikor a kezembe fogtam, éreztem, hogy nem kispályással van dolgom, és valóban: a mustár és a jalapeno kellemesen pikáns érzést ad, a dupla hús pedig teljes mértékben elegendő a maximális jóllakáshoz.

2015-01-16_12-39-54_.jpg

A másik versenyző, Sonka Ezredes bizony onnan kapta a nevét, hogy egy szép szelet bújik meg belőle a Whopper húspogácsa mellett a burgerben. Természetesen azért itt is van még látnivaló: a bacon és a steakhouse szósz gondoskodnak arról, hogy egy kis füstös, izgalmas ízvilágot csempésszenek ebbe a szendvicsbe. Ez, természetéből fakadólag kisebb, mint az Ezredes, de ez talán nem is gond, így például a bátrabb hölgyismerőseink is meg tudnak majd vele birkózni.

2015-01-16_12-43-27_.jpg

A köretről még nem esett szó, pedig az is megér egy misét, mivel a sima sült krumpli most lecserélhető a menüben, mégpedig nem másra, mint tócsnira, amit ugye senki előtt sem ismeretlen. Ebben jelen esetben azért van egy kis csavar, mivel nem a klasszikus, lapos pogácsa alakú formában, hanem jóval kompaktabb, kis falatokban érkezik a tasakban, de lássuk be, így sokkal könnyebb mártogatni a hozzá kérhető tejfölbe.

A Mustár Kapitány szendvics ára 1370 ft, Sonka Ezredesé 1190, menüben pedig 1950 illetve 1690 magyar forintba kerülnek. Ebben az év eleji promócióban úgy gondolom mindenki meg tudja találni a számítását, hiszen vannak benne pikáns ízek, hatalmas húspogácsák, ráadásul mindez Whopper köntösbe bújtatva. (x)

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr457088503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása