Burger Blog

Amerikai álom menü a Pizza Girlben

2012. február 17. Jancsa Jani

Újabb kuponos ajánlat érkezett, de siessetek, mert a postolás időpontjában már csak 72 kupon van. Elérhető itt, az ajánlat a következő:

A PizzaGirl hamburgereinek alapja a külön nekik, és kizárólag a számukra sütött, igazi RETRO 25dkg-os hamburger zsömle. A házi készítésű hamburgerhús, friss, ropogós zöldségek és vecsési savanyúság felhasználásával készülő óriások elfogyasztása embert próbáló feladat. A hely specialitása a PizzaGirl hamburger, amelyet a helyben készült marhahúspogácsán, a sajton, bacon-ön és zöldségeken kívül még roston sült csirkemellel is megbolondítanak. Az amerikai álomhoz a hamburger mellé elmaradhatatlan a sült krumpli!

Csak csendben tenném hozzá, hogy személy szerint egy szívlapáttal simogatnám meg azt, aki csalamádét tesz a burgerbe, valamint inkább szívesen olvasnék arról, milyen, és mekkora a hús, nem a RETRO buci...

És ha ez még mindig nem lenne elég, zárásként igazi magyar desszertek közül is válogathatsz:
Somlói galuska csokiöntettel, tejszínhabbal
Aranygaluska vanília sodóval
Gesztenyepüré tejszínhabbal (kívánságra csoki öntettel is)

Végül az egészet leöblítheted 1 liter üdítővel. Ja, és mindezt szorozd meg kettővel, mert most 1 áráért 2-őt visznek neked házhoz!

Akit érdekel hajrá, további részletek a linken!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr24125258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C4rmin3 2012.02.17. 21:09:20

Teljes mértékben egyetértek! Kár hogy nincs már karóbahúzás!!! Azonnal alávetném annak az összes csalamádéburgert készítő kisiparost! :) A BKben még a Whoppereimet is mindig ubimentesen kérem... nálam az ízhez nem tartozik hozzá a savanyú aroma. Ennek ellenére beláthatjuk hogy a kínai konyha nyomán szinte minden mai közkedvelt ízünk az édes-savanyúra alapszik. (Legjobb példa erre a H3PO4 (foszforsav) és C6H12O6 (fruktóz-glukózszirup) keveréke a kólákban. Maga az aroma ezen összetevők mellett már nagyon kevés szerepet játszik. :) Egyéb üdítők is ugyebár foszforsav helyett citromsavat használnak, mint a Sprite, Kinley, Fanta, stb..., de a kedveltségük titka ugyanez az ízhatás)
süti beállítások módosítása