Burger Blog

Megnyílt a Steakes a Fény utcai piacon

2016. március 24. Jancsa Jani

Tegye fel a kezét, aki Budán lakik. Na, most az tegye fel a kezét, aki szereti a jófajta húsokat. Idáig ugye a biztos pont a MészárSteak volt a Hegyvidék központban, de ott történt némi személyügyi változás, és Ati, aki szintén alapköve volt az intézménynek, új helyre költözött, és saját üzletet nyitott, a Fény utcai piacon.

12443359_832774783514593_109794246_o.jpg

Ez a piac ugye eddig is elég kedvel célpont volt mindenki körében, én például a klasszikus pörcös lángosért tudok mindig betérni. Ati üzlete is ezen a szinten található, én meg hoztam tőle pár husit, csak, hogy belenézzek, milyenek.

12873461_833318690126869_165616947_o.jpg

A kínálat egyik alapköve ugye a darált hamburgerhús, ebből háromféle is van benn: sima, angus, illetve bárány. Nekem, miután gyorsan meg is sütöttem őket itthon, ezek közül a második és a harmadik volt kiemelkedő, de azok meg elég durván.

A képen őket láthatjátok, valamint a bariból, húsvét örömére készült, díjnyertes Bitang jó Bárányburgeremet. Szintén a húsvét szellemében jött velem egy kis báránygerinc is, ezeket kis olívaolajon sóval-borssal oldalanként pár percig pirítottam - imádnivaló kis drágák lettek ők is.

Mindezeken felül kapni még rengeteg mindent, juhbélbe töltött kolbászkákat, meg persze a klasszikus vágásokat is, szóval ha arra jártok, akkor mindenképp nézzetek be egy jó húsra, mert hamarosan jön az ünnep, nehogy éhesek maradjatok!

Elérhetőség: Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr158522134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ervin2 2016.03.24. 23:38:11

Örülök, hogy egy ilyen inyencségeket áruló hentes is került a Fény utcába, DE a napi minőségi hűsokat, különféle baromfit, akár remekül előkészítve, kicsontozva, (pl combfilé) vagy szinte azonos méretre , kb 1.5 cm élű, hártyáitól megszabadítva, kockákra darabolva lehet kapni A pulyka apró húsból, egy grammnyit sem kell kidobni. Az eladók mosolygósak. Nekik nem kell eljönniük, bár nem is hagynák a vásárlóik! A húsok mindig frissek. Bár, néhány éve elköltöztem, és nagynevű piacok, csarnok számomra jobban megközelíthetők, MÉGIS havonta vissszajárók, mert ilyen megbízható minőséget, CSAK ITT kapok. Máshol a húsok vagy bűdösek, vagy klórszagúak, vagy szemmel láthatóan többnaposak. Mindezt nem horror áron adják. Ők a legfelső részen a Fény utcai oldalon tanyáznak. (Részemről nem pénzért írt reklámról van szó!) :-)

karlinnyó 2016.03.24. 23:38:13

örülök hogy gazdag bankárok brókerek, kommunista pártvezető unokák minőségi húst tudnak zabálni a lopott pénzből.

SAndrás 2016.03.24. 23:38:15

Leplezetlen reklám. (megkóstolom)

Travis Bickle 2016.03.24. 23:38:17

Árakról valami info szerintem elég hasznos lenne :(

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2016.03.24. 23:43:14

@ervin2: pedig pont nálad nagyon úgy tűnik, mivel más portékáját REKLÁMOZOD de ugy, hogy a posthoz kb 10% köze van - engem nem zavar, csak ne verd már magad akkor ennyire
@SAndrás: szívesen ;)

11110000 2016.03.25. 07:39:44

@Jancsa Jani:
Mondjuk a te teljes blogod is REKLÁMblog, gondolom, nem is ingyen írod, amit írsz, szóval ezt másnak a szemére hányni minimum kissé röhejes.

És ő legalább nem névvel-címmel-fényképpel írta, amit írt.

@karlinnyó:
Te is zabálhatod ugyanezt, nem a sokszorosába kerül, mint máshol. Legfeljebb nem ezt eszel mindennap.
(Amikor arrafelé laktam, én is jártam a Fény utcai piacra, bár a régit jobban szerettem. Meg az újban az Ízé falodát a földszinten - a két Mammmmmmmut közti utcaszint -, sajnos, már vagy 10-12 éve megszűnt.)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2016.03.25. 07:42:09

@11110000: rosszul gondolod, nekem a főállásom még mindig pénzügy, ezt meg mellette viszem, és nem én kezdtem el a "reklám" miatt reklamálni... ismeritek a blog műfajt? emberek dolgokról írnak, amiről azt gondolják, hogy jó, hogy mások is megismerjék :) ahelyett, hogy örülnétek, hogy időt és energiát tettem bele, így nektek legalább ezt nem kell, csak eldönteni, hogy szimpi-e v sem a dolog :)

oszt jónapot 2016.03.25. 10:12:58

Melyik Ati, a kigyúrt tetovált arc?

Ankacska 2016.03.25. 10:55:33

Koszi az infot, megnezzuk

Alfréd76 2016.03.25. 13:04:49

@oszt jónapot: Hát, Józsihoz képest kigyúrt volt, és tetovált. Nem tudom, mi történhetett ott, Atti eléggé alapember volt régóta. Józsival meg kezdenek bajaim lenni, a steak-jei továbbra is lenyűgözőek, de másban már vannak gondok. Pl. a megszokott kis csirkecombok helyett tyúkcomb méretű combot kaptam, vagy pl. a karácsonyi rendelésre ugyanazt a vákumozott kacsacombot kaptam, amit a Lidl-ben is kapni. Emellett értem én, hogy minden hentes roppant humoros, de Józsiéknál néha azért felszalad a szemöldököm egy-egy beszólás után. Azt hiszem, megnézem Attilát.

miszter88 2016.03.27. 15:43:24

@karlinnyó: na végre van aki kimondja az igazat !

SAndrás 2016.04.12. 21:30:59

@Jancsa Jani: Jól van, na! Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása