Amikor utoljára hallottunk a Buddiesról, akkor még a Corvin-negyedben nyomultak, de már ott is eléggé bejött nekik az élet. Azóta egy szinttel feljebb léptek, és nem csak egy kiadópultjuk van, hanem egy komplett kis helyük, a Kálvin térnél.
Pont néhány napja fejeződött be a második körös szépítése az üzletnek, így lett pluszban néhány bárasztal, valamint bölcsesség akadt a falra is. Ha ez még nem lenne elég, akkor szintén a falon láthatunk pár hatalmas cimbi képét is, arról nem is beszélve, hogy szó szerint összemérhetjük magunkat az egyetemes történelem néhány nagy szereplőjével.
Az új lokáció hangulata nagyon kellemes, barátságos lett, és teljesen jól megy a benne kapható burgerekhez.
Miután kigyönyörködtük magunkat a dizájnban, eljött az ideje, hogy rámenjünk a márciusi specialre, ami a hónap végén bekövetkező nagybetűs Húsvét jegyében kapta meg ízvilágát.
Köretnek a szokott módon a világbajnok rántott hagymakarikát kértem, egy jófajta majonézes-pikáns mártogató társaságában.
Nézzük, mik is kerültek a burgerbe. A már jól ismert, laposabb formájú, szezámos-kellemes hambizsemle tetején tormás majonéz pihent, erre pedig apróra vágott újhagyma került.
Továbbhaladva a burger középpontja felé jött a további kényeztetés: pont jól megfőzött, picit folyósra hagyott sárgájú tojás, alatta pedig egy eszményi ízvilágú grillezett sonka várta a sorsát.
A sorban a húspogácsa következett, ami szintén nem változott, kellemes marhaízzel pihent az alatta lévő salátaágyon. Az egész kombó pont úgy volt jó, ahogyan elkészült, és tökéletesen megidézte a nyúl, akarom mondani a húsvét ízvilágát.
A burgerek ára 1000-től 1400 forintig terjednek a méret függvényében, és március folyamán lesznek kapható a Buddiesban. Ha összegezni szeretnénk tehát a dolgokat: az új hely tökéletesen jól működik, a kompakt burgerek pedig megmaradtak a város élvonalában, csakúgy, mint a körítés és a szószok. Mindenkinek ajánlott!