Burger Blog

A 3 legjobb rendelős hely, mert a GTA miatt úgysem fogsz kimozdulni!

2013. szeptember 22. Jancsa Jani

Találkoztunk már? Ó igen, rémlik valami, Liberty City, Niko, de a fiú eltűnt a ködben, mi pedig Los Santosba érkeztünk, harmadmagunkkal... Te öreg, adjál már valami kaját! Mi, elfogyott a pizza? Üres a zsugor kóla? Akkor bizony rendelni kell! De ne a játékban tárcsázz már, te szerencsétlen... (köszi az ötletet habergowd_!)

hamburger.jpg

ABC-sorrendben megyünk, mert már az egyik korábbi epizódbeli riválisunkat is meg tudnánk enni, akiből pedig kutyakonzerv lett... Ja igen, ha ez már nem is számít annak, de a postban spoilerek lehetnek - csak szólok!

Attaboy

Ügyes fiú - dícsérnénk meg valakit, miközben betépve ufókat irtunk a belvárosban, de megéhezve szívesen ennénk egy jó burgert, vagy pizzát is. Az adagok az ízek és a szállítás baráti, remélhetőleg hamarabb ideérnek, mielőtt beleállok a sidequestekbe, mert onnantól nincs menekvés.

Azteca

Amikor megtudtam, hogy az asszony félrehord a teniszedzővel, bizony annyira méregbe jöttem, hogy levontattam a házát a hegyoldalról. Ezzel nem is lett volna gond, ha az a ház véletlenül mégsem a mexikói maffiáé. Nos, ha már a kecónak annyi, együk meg a kajájukat is  a fent nevezett étterem kínálatából, plusz! a burgerek is kiválóak!

Floridita

Új választék, új terület, és ez ráadásul a Floridita, nem is csak a GTA! Tuti tipp a halas burger, de szerintem semmivel sem foghattok mellé, nem úgy, mint a Life Invader keynote speakere, aki azt hitte, fel kell vennie, mert telefon...

A fentebbieket már unod? Nos, akkor legyen 3+2!

Arizona Grillparázs

Habár anno róluk rosszabbat írtam, mint egy félrecsúszott heistről, mostanában úgy tűnik, ők is beerősödtek. Ha van lehetőségetek teszteljétek és kommenteljétek a tapasztalataitokat!

Doggy Style

A végére elértünk ide is, de mielőtt bármi pikánsra gondolnál, itt maximum a burgered lesz szaftos. A Doggy kínálata papíron elég meggyőző, kár, hogy hozzám perpill nem szállít, de egyszer majd kicampelek az Europarkhoz, és csak azért is rendelek tőlük valamit...

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr575524418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPadre 2013.09.22. 11:31:17

óbudán a burger house. egyszerűen finom, és nem sütik szárazra a burgereiket.

Make Valamit · http://make.blog.hu 2013.09.22. 21:27:04

Akkor lesz majd jó élet, ha lehet a Magictől rendelni :)

Shellagh 2013.09.29. 12:39:22

Az Attaboy weboldala eléggé félrevezető, mivel állításuk szerint a VIII. kerület belvárosi rszére szállítanak, a Fiumei útig bezárólag, azonban ez mégsem igaz. Se ingyen, se pénzért nem hozzák ki a hambit, indoklás nincs.
Nem is akartam tőlük rendelni :P
süti beállítások módosítása