Burger Blog

Gyorshír: csődbe ment a magyar Nordsee

2012. január 19. Jancsa Jani

Mindannyian morzsoljunk el egy brémai szendvicset a szánk sarkában... azaz miket is beszélek, már azt se.

A láncnak a kezdeti nagy tervek ellenére – öt év alatt tíz üzletet készültek megnyitni – mindössze két magyarországi étterme volt, egy a Westendben, egy a Váci utcában. Ezek már egy ideje zárva tartanak, a Váci utcai lévő elsötétített Nordsee-n csak egy tábla lóg: „Műszaki okok miatt zárva”. A cég honlapja is elérhetetlenné vált, és a telefonjaikat sem veszik fel.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/19/nordsee/ 

Érdekes a dolog, ugye ettem én ott gyorsat, és kevésbé gyorsat is, és bár a kaja jó volt, a verdiktben mindig benne volt, hogy drága. Nem kicsit. Valószínűleg ez ütött nekik vissza, valamint az sem tehetett túl jót, hogy a Váci utcában megnyitott a Gusto velük szemben. Pont ma akartam amúgy egy rántott tintahalkarikát enni náluk (de tényleg), csak aztán valamiért mégsem mentem. Kár érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr203591839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.07. 11:20:45

Tényleg, a Gusto nincs csődveszélyben?
Egyébként, hha 1 ideje már zárva vannak, akkor hiába is mentél volna ma el.
süti beállítások módosítása