Ez a pillanat is eljött: a BurgerBlog új ruhába öltözött. A régi ketchupfoltos, és szívünknek oly kedves arculatot levetve egy letisztultabb, minimálisabb, és talán jobban áttekinthető, komolyabb designt vettünk fel. Hogy mi ennek az oka? Tüstén elmondjuk.
Egyrészt a régi design toldozása-foldozása több időt vett volna már el, mint egy új összehozása. Sajnos ez sem tökéletes, és ha láttok valami hibát netán, nyugodtan szóljatok, de többé-kevésbé ez jól megy. A másik indok, hogy idén sokkal több húst szeretnénk tenni a burgerbe, nem zárkózva el az esetleges kollaborációktól, hirdetőktől sem, ehhez pedig össze kellett szedni és gatyába rázni az oldalt. Szerencsére erahurka is benne volt, szóval mostantól semmi sem állja útját a BurgerBlognak a menetelésben. Még a végén a Premium Selectionbe is bekerülünk, bár erre ne vegyetek mérget.
A tervekről röviden. Mint azt korábban már olvashattátok, erősen rámegyünk a magyar burgerezőkre, lesznek tesztek, beszámolók, hírek, interjúk. Ez olyan előrelépés lesz, mint amikor az egyik gyorsétteremlánc áttért a sparhertől a lávakőre.
A rovatokat is átszabtuk, megvannak a láncok, és bejöttek melléjük az élményfaktort-jelző ikonok is, szóval ha épp sietsz, vagy a csajodat szeretnéd megetetni, mindkettőre vannak tippjeink.
A Facebook oldalunkat is ajánljuk, megpróbálunk oda is minél több egyedi, itt nem biztos, hogy megjelenő tartalmat postolni.
Legvégül pedig, a segítségeteket kérjük. Ettetek valahol egy iszonyat jó burgert? Küldjétek el nekünk, kommenteljétek be, csak jusson el hozzánk. "Időközben" rovatunkba élménybeszámolókat is várunk, külföldről főleg. Van valami jó ötletetek, miről olvasnátok még? Ne késlekedjetek a tudtunkra adni.
Legvégül pedig köszönjük, hogy velünk tartotok, ígérem, nem fogtok csalódni!
Burgerre fel!