Burger Blog

A király új ruhája, avagy 2012 első meglepetése

2012. január 02. Jancsa Jani

Ez a pillanat is eljött: a BurgerBlog új ruhába öltözött. A régi ketchupfoltos, és szívünknek oly kedves arculatot levetve egy letisztultabb, minimálisabb, és talán jobban áttekinthető, komolyabb designt vettünk fel. Hogy mi ennek az oka? Tüstén elmondjuk.

Egyrészt a régi design toldozása-foldozása több időt vett volna már el, mint egy új összehozása. Sajnos ez sem tökéletes, és ha láttok valami hibát netán, nyugodtan szóljatok, de többé-kevésbé ez jól megy. A másik indok, hogy idén sokkal több húst szeretnénk tenni a burgerbe, nem zárkózva el az esetleges kollaborációktól, hirdetőktől sem, ehhez pedig össze kellett szedni és gatyába rázni az oldalt. Szerencsére erahurka is benne volt, szóval mostantól semmi sem állja útját a BurgerBlognak a menetelésben. Még a végén a Premium Selectionbe is bekerülünk, bár erre ne vegyetek mérget.

A tervekről röviden. Mint azt korábban már olvashattátok, erősen rámegyünk a magyar burgerezőkre, lesznek tesztek, beszámolók, hírek, interjúk. Ez olyan előrelépés lesz, mint amikor az egyik gyorsétteremlánc áttért a sparhertől a lávakőre.

A rovatokat is átszabtuk, megvannak a láncok, és bejöttek melléjük az élményfaktort-jelző ikonok is, szóval ha épp sietsz, vagy a csajodat szeretnéd megetetni, mindkettőre vannak tippjeink.

A Facebook oldalunkat is ajánljuk, megpróbálunk oda is minél több egyedi, itt nem biztos, hogy megjelenő tartalmat postolni.

Legvégül pedig, a segítségeteket kérjük. Ettetek valahol egy iszonyat jó burgert? Küldjétek el nekünk, kommenteljétek be, csak jusson el hozzánk. "Időközben" rovatunkba élménybeszámolókat is várunk, külföldről főleg. Van valami jó ötletetek, miről olvasnátok még? Ne késlekedjetek a tudtunkra adni.

Legvégül pedig köszönjük, hogy velünk tartotok, ígérem, nem fogtok csalódni!

Burgerre fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr853515049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aroncido 2012.01.02. 22:37:13

Hát, 1-2 megjegyzést fűznék a dologhoz.
1. Nekem ez egy kicsit túl minimalista lett. Konkrétan fehér háttéren fekete/piros betűk, én inkább nevezném összecsapottnak, bocsi srácok. A minimalizmust lehet szépen és igényesen is csinálni (lásd google.com vagy www.xbox.com/en-US/) tudom hogy ezek nagy cégek, dizájnerekkel felvértezv e, de láttam a régi dizájnokon a stílust, amit most sajnos nem :s
2. A szélén nem tudom mire vélni a max10perc és éttermiélmény-es kis dobozkákat.
3. Nagyon jónak tűnik az irányzat, az új rovatok, a közösség bevonása, így tovább!

Tényleg bocs a kritikáért, minden elismerésem, lelkes olvasó maradok :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2012.01.02. 22:45:03

@Aroncido:
1 - sajnos a blog.hu alap designjából tudtunk csak kiindulni, se időnk, se erőnk nem volt perpill a vizsgaidőszak és az évvégi hajtás közepén szebbre-jobbra, és a bloghu rendszere sem könnyíti meg a dolgot. Ha bárki tudna/szeretne segíteni, azt örömmel elfogadjuk, sőt, meg is hívom egy jó burgerre, de egyelőre ennyire futja :( a kontent a lényeg úgyis, így legalább nem vonja el a figyelmet az olvasásról semmi ;)
2 - a dobozkák alatt lesznek a nem gyorséttermes rovatok, azaz az egyikben az utcai-gyorsan elkészülős burgerezők, a másikban pedig a klasszikusabb, étterembe beülsz, kijön a pincér stílusú helyek.
3 - igyekszik az ember :)

Köszi a jól megfogalmazott kritikát, amiben tudunk, fejlődünk ;)

DnP 2012.01.03. 12:40:27

Sztem is nagy visszalepes. Uj design? Kb mintha MS word-ben megirt cikkeket neznek 1:1 ben. Se egy logo, se egy apro grafikai elem. Nem lehetne visszarakni a regit? Az olyan kis hangulatos volt... ketchupfoltokkal egyutt.
süti beállítások módosítása