Burger Blog

Megújult belső és étlap a Tuningban!

2017. szeptember 25. Jancsa Jani

Aki figyelemmel kísérte a Tuning kommunikációját, az észrevehette, hogy az ősz elején egy kis belső átépítésre került sor, és ha már így történt, akkor az étlapra is felkerült pár új tétel. Mi sem voltunk ezek után restek, és Alexszel felkerestük az Akcáfa utcát, hogy a saját szemünkkel (és ízlelőbimbóinkkal) győződjünk meg a dolgokról.

2017-09-08_13_53_07.jpg

Az előbbi megújulás érintette a logót, a belső parkettás részt, meg számtalan olyan apróságot, mely csak a szakavatott szemnek tűnik fel, de a lényege az, hogy a vendégek még komfortosabban érezzék magukat. Az étlapé pedig... nos, azt mindenki láthatja, aki felcsapja a menüt, hiszen jópár új tétel került fel rá.

2017-09-08_14_36_16.jpg

Mi ennek a szellemében hármat is megkóstoltunk: lássuk, melyek voltak azok! Az első kettő a standardek sorába esett, név szerint a The Mona Lisa, valamint a Casanova.

2017-09-08_13_51_33.jpg

Először is fussuk át gyorsan, mi a közös bennük: egyrészt a buci, másrészt pedig a szürkemarha húspogácsa - nem is nagyon ragoznám, szuper mind a kettő.

2017-09-08_13_55_07.jpg

A The Mona Lisa burger a mediterrán vonalat volt hivatott képviselni, ennek alapján ment még bele gorgonzola, aszalt paradicsom, rukkola, valamint aioli és olívabogyó is.

2017-09-08_13_52_02.jpg

A Casanova lett ebből a kettőből nekem a kedvencem, de nyilván, amiben shimeji gomba és scamorza van, az hogyne lenne az?! Erre csak ráemelt a feketeerdő sonka, plusz ebbe is ment egy kevés rukkola, meg dijoni mustár is.

2017-09-08_13_52_54.jpg

A prémium burgerek közül választva a Firehouse keltette most fel a figyelmünket, melyben a húspogácsa Angus marha volt, amit ha lehet ilyet mondani, még jobban szerettünk. Ez, ahogy a neve is sugallta, kicsit csípősebb ízvilággal rendelkezett, de számomra azért a pikáns határt még nem lépte át.

2017-09-08_13_50_48.jpg

Hogy mi is került bele? Egy kis pepperoni, provolone, borsos sonka, csilis majonéz. Ráadásul, hogy egy kicsit előreszaladjak, a köretnek felszolgált chipsburgonya is füstölt paprikával volt meghintve, ami szintén egy hatalmas ötlet, és nagyon adta.

2017-09-08_13_50_13.jpg

Ha már köret, ugye volt ez, volt a klasszikus steakburgonya (mindkettő házi, ofkorz), valamint egy kis káposztasaláta is, hogy a vitaminszekció se maradjon ki a jóból.

2017-09-08_13_52_11.jpg

2017-09-08_13_53_38.jpg

A burgerek árazása továbbra sem változott, amit ettünk az 3200-tól 3950-ig tartott, viszont aki ismeri a Tuningot, az tudja, hogy ezért a pénzért itt maximális élmény jár. Egy szó, mint száz, nálam továbbra is toplistásak, és maximálisan ajánlottak.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/tuningbar/

A bejegyzés trackback címe:

http://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr5712877726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Szaktanár 2017.09.26. 16:42:57

ez a gombás burger merőben szokatlan, de borzasztóan ínycsiklandó. ha egyszer arra járok, kipróbálom, kösz a tippet.