Burger Blog

Hamarosan indul a 2017-es Hellmann's Burgerbajnokság!

2017. március 27. Jancsa Jani

Tavaly rajtolt első alkalommal a Hellmann's Burgerbajnokság, melyben kiválasztott burgerezők mérték össze magukat egymással, és kínáltak jobbnál jobb burgereket a közönségnek. Idén újra megrendezésre kerül a verseny, további információk pedig lentebb következnek!

hbb2_blogposztkep_1024x768.jpg

Az idei verseny során 20 burgerező kap majd lehetőséget arra, hogy elkészítse a versenyburgerét. Egy kikötés van: a burgerbe fel kell használni Hellmann's majonézt, vagy ketchupot. A verseny április 1-től május 31-ig tart, és rengeteg izgalmas dolog fog történni közben.

hbb2_logo.jpg

Egyrészt a helyek elkezdik árusítani a versenyburgereket, és a vendégeik pedig egy online felületen tudnak majd szavazni arra, hogy szerintük a húsz versenyző közül kinek lett a legjobb, legötletesebb burgere. A másik oldalról lesz egy szakmai zsűri is, melyben megtalálható például az olasz gasztroarc, Gianni és Csíki Sándor, gasztro-szakíró is. Na, ők is mennek majd kóstolni ezerrel.

magic_burger.JPG

A nyeremény sem kevés, mondom is, hogy micsoda. Egyrészt a győztes tényleg mindent visz: a legtöbb szavazatot kapó, valamint a zsűri által kiválasztott legkreatívabb burgerező díja a következő: 1 évre elegendő Hellmann's termék, online média megjelenés, valamint egy oklevél, mely az éttermet díszítheti. Ugyanitt a burgerező alkalmazottai 100 000 forinttal lesznek gazdagabbak.

black_cab.JPG

A szavazók között is lesz sorsolás, ott a főnyeremény szintén 100 000 forint, valamint 10 darab kuponfüzet, amely 1-1 hamburger elfogyasztására jogosít valamennyit résztvevő burgerezőben.

A tét nem kicsi, az éttermek már nagyon készülnek, megvolt a burgerek befotózása is - erről majd a következő postban mesélek egy kicsit bővebben is; szóval helyeket készíteni a hasban, hamarosan indul a 2017-es Hellmann's Burgerbajnokság!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr4412369027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása