Burger Blog

Bersa Food 2GO, Miskolc

2016. augusztus 15. Jancsa Jani

Rengeteg helyen jártam már vidéken, de Miskolcot még nem sikerült megfejtenem, nagyon érdekes hely, annyi szent. Erre a rejtélyre most sem derült fény, de egy remek kis helyre igen, ahol a kaja bizony egyáltalán nem szorul megfejtésre!

2016-08-06_12_54_41.jpg

A Bersa egy forgalmas csomopont egyik oldalán helyezkedik el, így az áthaladó forgalom simán adott. A beltér bútorai raklapokból lettek kialakítva, olyan 15-20-an tudnak leülni kényelmesen.

Ha csak az étlapot nézegetjük, nem is biztos, hogy feltűnik, hogy nem a fővárosban vagyunk, ugyanis megtalálható rajta a burger mellett például a pulled pork vagy a porchetta szendó is. A szimpatizáció megvolt, ki is kértük hát mind!

2016-08-06_12_55_10.jpg

Mielőtt kezdenénk a burgerrel, még egy érdekességről beszélnünk kell, mégpedig a tálalásról, amiből rögtön kétfajta is létezik. Az egyik a street food-osabb, a másik pedig jóval szebb, díszesebb - ilyet sem sok helyen láttam, de nagyon dícséretes az igyekezet, láthatjátok a képeken is, miről beszélek.

2016-08-06_12_54_02.jpg

Kezdjük a burgerrel, amely a Messy nevet kapta, és tényleg igaz is, mivel elég messzi kellett érte jönni. A zsömle kellemes ízvilágú, jó kis darab, a belevaló hús pedig, bár jól átsütött, ez egyáltalán nem okoz sem neki, sem nekünk gondot.

2016-08-06_12_56_02.jpg

2016-08-06_12_57_38.jpg

A burger lelke a húspogácsán felül a grill kolbász és a tükörtojás duója, amely egyrészt kimaxolja az ízeket, másrészt pedig a nevének megfelelően kellően maszatossá is varázsolt minket. Egyedül a nyers uborka mibenlétét tudnám firtatni, az szerintem egyáltalán nem kéne, de ezt leszámítva egy szuper kis burgert kapunk.

2016-08-06_12_55_16.jpg

A pulled pork szendvics húsa maga az álom: omlós, szaftos, ízletes. A barbecue szósz remekül passzol hozzá, a káposztasaláta pedig ad egy kis frissességet a történetnek. Imádnivaló darab, és ha azt is hozzátesszük, hogy ilyen nagyon a környéken sincs, bizony szabtunk egy kötelezően felkeresendő célpontot azoknak, akik erre laknak.

2016-08-06_12_56_34.jpg

Legvégül, kvázi desszertként érkezett a porchetta, azaz egybesült malachús, jelen esetben újra szétszedve, házi pesztóval megkínálva, és ráadásul kifliben. Nem gondoltam, hogy az ebéd végére ki fogok fogyni a jelzőkből, de a leírtak sorrendjében haladt előre az elképedés is, ugyanis ez a szendó olyan szinten volt gyilkosan finom, hogy bárhol, bármikor kikérném újra. A hús dekadens, a sajt olvad, a zöldfűszerek felbolygatnak, a kifli pedig pont jól egységbe foglalja ezt a zsíros mámort.

2016-08-06_13_20_46.jpg

2016-08-06_13_21_38-1.jpg

A köretről még nem beszéltem, kukoricaliszt bevonatos sült krumpli - teljesen okés a cucc, de semmi extra.

2016-08-06_12_55_46.jpg

Az ételek 890-től 1100-ig tartanak, amely ár bármelyik felsorolt ételért nevetséges ár. Ha erre jártok, vagy ha itt laktok, mindenképp látogassatok el ebbe a kis üzletbe, ugyanis az ízek nem tűrnek halasztást!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/bersafood

Cím: Miskolc, 3527, Ady Endre út 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr410410924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása