Burger Blog

BpBurger (189) - MOM Beach

2016. június 24. Jancsa Jani

Ha van Budán kedvenc helyem, akkor a Gesztenyés park környéke mindenképp közéjük tartozik: sportcentrum, zöldövezet, plaza, hát mi kell még? Mondjuk egy jó burgeres? Nos, imáim meghallgattattak, és mostantól már ez is kapható!

2016-06-10_18_36_32.jpg

A helyszín pedig nem más, mint a frissen nyílt MOM Beach, ahol is lehet meccset nézni, street workoutozni, meg legfőképp enni és inni. Ebbe kukkantottam most bele én is, egy jófajta edzés utáni burgerteszteléssel. Ja igen, és amit majdnem kihagytam, hogy bizony itt is Tibiburgert kaphat az ember, ugyanis Czigléczky "Konyhafőnök" Tibi mostantól itt folytatja a pályafutását.

2016-06-10_19_20_08.jpg

Ennek örömére három burgerbe néztem bele, és mindhárom full különböző karakterű is volt. Az első a beach body jegyében a Fitness volt, így zsömle helyett egy emberes jégsaláta-burokban lett tálalva. Odabenn minden klasszikus burger-alkotóelem megtalálható volt, így nem hiányozhatott a remekül elkészített, lehelletnyien zöldfűszeres húspogácsa cheddarral, a zöldségek, valamint a házi hambiszósz sem. Tökéletes választás, ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy burger blogger.

A második burgerem továbbhaladt a már megkezdett vonalon, csak itt visszatért a zsömle (amely szintén tuti kis darab), viszont eltűnt a hús! Na azért nem kell annyira ráparázni, ugyanis a Vega burger már csak ilyen. Itt egy csicseriborsó alapú pogácsa helyettesítette a husit, ropogósra sütve, belül pedig omlósan. Ezek mellett a többi szokásos belevaló érkezett még közelező jelleggel, és bár magamtól relative ritka az az élethelyzet, amiben ezt kikérném, ha valamiért mégis megtenném, ez egy jó választás lenne hozzá.

2016-06-10_18_59_48.jpg

2016-06-10_19_00_51.jpg

Harmadszorra végül hazaértem, ugyanis záróképként jött a Beach Burger Super Chilli. Itt nem volt semmi trükk, zsömle, húspogácsa, meg benne Tibi bácsi házilag főzőtt, klasszik hegyes erőset is tartalmazó szósza, ami pont a megfelelő hőfokon ég: egy falat még bírható, de azért nagyobb mennyiségben fog menni a tüzeskedés, azt garantálni tudom.

A burgerek árazása több, mint baráti: 790-től kezdődnek, és 1690-ig tartanak, de ez utóbbi már a signature, dupla hússal. A MOM Beach egy nagyon szimpi kis szabadtéri hely, ha a környéken jártok, vagy egy jó sporttevékenység után mindenképpen ajánlott.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/MoM-Beach-121963154543364

Cím: 1124, Csörsz utca 14.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr898830832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása