Burger Blog

Ők a Hellmann's Burgerbajnokság résztvevői - 3. rész

2016. április 14. Jancsa Jani

Április elsejével elrajtolt a Hellmann's Burgerbajnokság, melynek keretein belül 20 burgerező küzd a legjobb burger címéért. Ma a mezőny harmadik negyedét mutatjuk be nektek (ABC- sorrendben)!

hellmannspost800x445px_2.jpg

És, hogy miről is szól a Hellmann’s Burgerbajnokság? Nem másról, minthogy hol kapható Budapest legfinomabb, Hellmann’s majonézzel készült hamburgere. A versenyben a vendégek zsűriznek, és naponta szavazhatnak kedvencükre. A szavazók közül a verseny végét követően kisorsolásra kerül a 100.000 forintos főnyeremény, illetve 10 db burger kuponfüzet, mely 1-1 db, szabadon választható burger beváltására jogosít a bajnokságban résztvevő mind a 20 étteremben. További részletek a http://www.bajnokburger.hu oldalon, most pedig jöjjenek a versenyburgerek!

Dallas Étterem - 4U HD burger

Buci, Lilahagyma, Jégsaláta, Hónapos retek, Paradicsom, Almás-tormás majonéz, Ropogós bacon, Választható húsokkal: Sertés (Konfitált tarja), Marha, Csirke, Rosé Kacsamell

km_1372.jpg

Bár a burger választható húsokkal érkezik, én most a konfitált tarjásat kóstoltam, melyhez remekül passzolt a retek-tormás mayo-bacon kombó - úgyhogy ezt ajánlom nektek is!

Goodbar Goodburger - The Real Juicy

Buci, ami belül sok magvas, tetején fekete szezámmag. Marhahúspogácsa, cheddar sajttal és apróra vágott bacon-el töltve. Remulád mártás, jégsaláta, grillezett paradicsom.

km_9857-2.jpg

Ez a mezőny második jucyja, azaz sajttal töltött burgere, amelyet a remulád mártás hoz a pikánsan izgalmas szintre, és a fekete szezámmagos buci teszi keretbe az egészet.

K-208 - Bacon Roadhouse Burger

Buci, érlelt marhahúsból készült dupla húspogácsa, házi hamburgerszósz Hellmann’s majonézzel, rántott hagymakarikák, bacon chips, cheddar és edami sajt, iceberg saláta, BBQ szósz.

km_0379-25.jpg

A K-208-ban akár hiszitek akár nem, valódi tűzön készülnek a burgerek, és ezek bizony megadják a zamatát is neki. Persze itt sem bíznak semmit a véletlenre, így kerül még bele rántott hagymakarika, és különböző szószok is.

Kandalló Kézműves Pub - Kentucky Burger

Pikáns alapszósszal grillezett tarja, crispy bacon, marhahús pogácsa cheddar sajttal és hagymakarikával, házi Kentucky szósszal leöntve.

km_9101-12.jpg

A Kandallóban már megszokhattuk, hogy a kiváló zsemle és a zseniális hús viszik a pálmát, és most sincs ez másképp, egyedül talán annyiban változik a dolog, hogy a hagymakarika és a speckó szósz dob még egyet rajta.

Magic Burger - Jucy Lucy Hellmann’s módra

Szarvasgombás sajttal töltött Jucy Lucy, marhahúsból, bacon, balzsamecetes fekete hagyma, friss paradicsom, madársaláta, sült fokhagymás Hellmann’s majonéz.

km_0456-35.jpg

Na ez a burger aztán nem semmi! A világ legdrágább gombájával készült sajt, sült fokhagymás mayo, umami bomba, és ízkavalkád egy szendvicsen belül. A Magic ismét nem szórakozik!

Ezek voltak a Burgerbajnokság harmadik bemutató postjának résztvevői, hamarosan folytatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr488603694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása