Burger Blog

Ők a Hellmann's Burgerbajnokság résztvevői - 2. rész

2016. április 09. Jancsa Jani

Április elsejével elrajtolt a Hellmann's Burgerbajnokság, melynek keretein belül 20 burgerező küzd a legjobb burger címéért. Pár napja már bemutattuk nektek az első öt versenyzőt, ma pedig folytatjuk a versenyburgerek bemutatását.

hellmannspost800x445px_2.jpg

De miről szól a Hellmann’s Burgerbajnokság? Nem másról, minthogy hol kapható Budapest legfinomabb, Hellmann’s majonézzel készült hamburgere. A versenyben a vendégek zsűriznek, és naponta szavazhatnak kedvencükre. A szavazók közül a verseny végét követően kisorsolásra kerül a 100.000 forintos főnyeremény, illetve 10 db burger kuponfüzet, mely 1-1 db, szabadon választható burger beváltására jogosít a bajnokságban résztvevő mind a 20 étteremben. További részletek a http://www.bajnokburger.hu oldalon, most pedig folytatódjanak a versenyburgerek!

Bubba's Water Grill - Bubba’s Seafood Pleasure Burger

Grillezett fekete tigrisrák farkak rukkola ágyon, kapros Hellmann’s majonéz öntetben, friss salátára fektetett fűszeres lazacsteak, tormás Hellmann’s öntettel, pestoval kent burger kupola

km_0078-14.jpg

A Bubba'st mindenki a remek tengeri ételeiről ismeri, ez a burger pedig mindannak a tudásnak egy burgerben való kulminálódása. Lazac, rák, és a kiváló öntetek garantálják a totális ízmámort.

Buddies Burger - Buddy with benefit

Zsemle, füstölt chillis majonéz (Hellmann's majonézzel), házi BBQ szósz, balzsamecetes hagymalekvár, saláta, paradicsom, Jalapeño paprika, lilahagyma, füstölt sajt, bacon

km_9905-7.jpg

A Buddies burgere, bizony tudja mitől döglik a légy! Pikáns szószukkal, füstös ízvilággal, és egy remek húspogácsával kápráztatják el a nagyérdeműt!

Burger House - Bacon special burger

Baconzsirral sütött enyhén füstölt házi hamburgerbuci, baconnel es cheddarral töltött angus marha hús, madársaláta, paradicsom saláta, Hellmann's füstölt szósz

km_1408.jpg

Ez a burger bizony nem más, mint egy jucy lucy, azaz sajttal töltött verzió, abból sem a sima fajta, ugyanis van benne minden, mint a bálban! Az Angus hús észbontóan jó, a szósz ott van - mi kell még?

Burger Market - Hellmann's Dupla Sajtburgere

Szürkemarha húspogácsa, hamburger puffancs, római saláta, paradicsom, csemege uborka, olvasztott cheddar sajt Kétféle választható szósszal: Hellmann's alapú Cocktail és a Nut szósz

km_9323-25.jpg

A változatosság gyönyörködtet - gondolták a Burger Marketben, és rögtön kétfajta szószt is megalkottak a versenyburgerükben, az egyik egy klasszikus koktélszósz, a másik pedig egy mogyoróalapú - mind a kettő úgy jó, ahogy van!

Burgerland - Blue Cheese Burger

Lollo rosso saláta, fejes saláta, kígyóuborka, lilahagyma, cheddar sajttal töltött húspogácsa, bacon, fetasajt, kéksajt, Hellmann’s majonéz

km_0401-30.jpg

A Burgerland burgere már kinézetével is azt sugallja, hogy ők bizony máshogy mulatnak, mint a többiek. A feltétek, illetve maga a burger is ezt bizonyítják - aki nem hiszi, járjon utána!

Elérkeztünk a félidőhöz, azonban ne menjetek sehová, mert hamarosan folytatjuk a harmadik negyeddel!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr408574728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.04.09. 18:19:11

Egy picit informatívabb lenne a poszt, ha az éhes olvasók megsegítésére odaírnád a burgerezők címét és a résztvevő burgerek árát is.
süti beállítások módosítása