Burger Blog

Megújult a Burger King az Oktogonnál (x)

2015. október 09. Jancsa Jani

Az Oktogon, Budapest egyik legikonikusabb tere az 1800-as évek közepén jött létre, és mai nevét 1990-ben kapta meg újra. Egy évvel később ugyanitt nyílt meg Magyarország első Burger King gyorsétterme.

unnamed_1.jpg

Ez az étterem nem elég, hogy az első volt a láncban itthon, ekkoriban a világ legnagyobb Burger King étterme címét is viselte, ami azért lássuk be, nem semmi. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, azóta 32 étteremre bővült a magyar hálózat, de aki egyszer első volt, örökké az is marad.

15_b.jpg

Az étterem az elmúlt 24 évben egymaga több, mint tízmillió vendéget szolgált ki, tehát olyan, mintha az ország összes lakosa evett volna itt egyszer (jó, van aki kétszer is). Ennek az oka többek között a helyszín, valamint a márka kedveltségében is fellelhető, de ha a kettő összeadódik, abból ilyen eredmények lesznek.

Idén nyáron az étterem átesett egy jókora renováláson, amely után már ez a lokáció is tökéletesen illeszkedik a nemzetközi Burger King trendvonalába, minden szempontból. A korábbi két szint helyett immár három teljes értékű emelet várja a vendégeket, de ugyanígy a fejlesztések között tartható számon és említhető a teljesen digitális menütábla rendszer is.

4.jpg

Szót kell ejtenünk a modern és jól kinéző építészeti megoldásokról is, valamint nem elhanyagolható a fiatalos, vonzó bútorozottság sem, amely mind a régi és az új közönség megszólítását hivatott szolgálni. Az utcafronti portál is visszakapta az eredeti, Andrássy úthoz és Oktogonhoz illeszkedő építészeti jellegét, így abban sem érheti kritika a céget, hogy ne járulna hozzá a városkép szépítéséhez.

16.jpg

A város egyik legismertebb terén tehát modernizálták a legikonikusabb Burger Kinget, amely szebb lett, mint valaha. Amúgy pedig itt az ősz, és hamarosan a kínálatba is további újdonságok érkeznek, de erről majd egy következő postban...

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr837807804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2015.10.09. 15:44:47

Tehát a pár hetes sonka herceg/fülig chili (örökre tiltsák el aki ezeket a neveket) mellé jönnek újak? Úgy legyen :)
süti beállítások módosítása