Burger Blog

Burgerfalu az EFOTT-on? Még jó hogy!

2015. július 13. Jancsa Jani

Itt vannak a fesztiválok, és unod már a gyrost, kolbászt, meg azt a nyomorult lángost, amit sehol sem tudnak normálisan megcsinálni? Nos, az EFOTT-on bizony lesz más alternatíva is, ez pedig nem más, mint a hamburger.

efottlogo.jpg

Három olyan hely érkezik a BurgerCard faluba, melyek már pesten is kivívták az elismerést, a Hamburger Day résztvevői, szóval tuti találkoztál már a nevükkel - de ha netán mégsem, most bemutatjuk őket, szigorúan ABC-sorrendben.

Az első a Kandalló Kézműves Pub, akiket már nyitás óta nagyon kedvelünk. Tuti kis burgerekkel készülnek a fesztiválra is, szóval érdemes lesz őket szemmel tartani.

A második résztvevő a Sza-Sa, akik szintén nem ma kezdték a bizniszt, és három budapesti lokációval a hátuk mögött úgy döntöttek, belevágnak a fesztiválszezonba - ennél jobban nem is dönthettek volna.

efottbh.jpg

Utoljára, de nem utolsósorban pedig itt a Burger House, akiknek rengeteg éttermük van, a Hamburger Dayen másodikak lettek, most pedig Velencét készülnek meghódítani.

efott_lineup_2015.png

Szóval úgy fest igazi burgerünnep lesz itt, a magyar könnyűzene színével és javával - szóval elő a fecskét (nem a madárra gondolok!), és irány Velence!

További infó: http://www.efott.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr187605912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása