Burger Blog

A Retro Büfé szintet lépett: prémium Angus burgert mérnek!

2015. április 21. Jancsa Jani

Éppen csak pár matricát mentem beadni a lakhelyem melletti Retro Büfébe, amikor Life cimborám ottmarasztalt, hogy ha már erre jártam, nézzem már meg az új Angus burgerüket. Értitek? Angus marha egy nyolcadik kerületi kis büfében, behalok.

2015-04-15_18_22_40.jpg

Nem is kellett sokat tanakodnom, mivel egyrészt a húsról én írtam elsőként a világnak, másrészt pedig Józsi (a hely tulaja) rá két napra le is paktált velük, így azóta elérhető a prémium Angus burger a büfében. A rostlap készen állt, a húspogácsa támadást intézett ellene, a gyomorkorgás pedig ellenem, főleg, amikor a szelet jófajta cheddar is leválásra került a tömbről, és rápattant a húsra. Só-bors előtte, más fűszer nem is volt, és nem is kell, értik a srácok az iskola lényegét.

Innentől már nem is volt sok idő, hogy a burger közel kerüljön a számhoz: buci pirít, sali, paradicsom, lilahagyma, hús, rá mustár (ezt mondjuk ki lehet hagyni), meg cayennebors-öntet, és lehet tolni az arcba. Mielőtt bárki elkezdene pánikolni, nyilván lehet jobban átsütve is kérni, bár én mediumnál fentebb senkinek sem ajánlom, minek elrontani ezt a remek húst.

2015-04-15_18_19_33.jpg

Mert ez bizony remek, sőt. Nekem nem volt újdonság, ismertem a terméket, de elkápráztatni simán hagyom magam bármikor. A szószok és a zsömle kiváló körítést biztosítanak a burgernek, mellé pedig biokólát fogyasztottam, de aki limcsit szeretne, az is találhat simán.

2015-04-15_18_20_54.jpg

A tábla ne tévesszen meg senkit, ha nem a múlt héten mentetek, lemaradtatok, mert immár a prémium Angus burger hatalmas húspogácsával 1980 forintba kerül. Ha emlékeztek, azzal kezdtem, hogy a Retro Büfé szintet lépett, és ez igaz bizony az árra, és a minőségre is. Ezzel a környéken (Blaha-Kálvin-Boráros) ők adják az egyik, ha nem a legjobb burgert. Teszteljétek, kóstoljátok, véleményezzétek, nehogy rajtuk maradjon ez a sok jó húspogácsa! Mondjuk én szívesen megeszem...

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr897371686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása