Burger Blog

Sajtmámor a Friday's-ben

2015. április 19. Jancsa Jani

Vannak olyan helyek, ahová szeretek járni, mert az árszínvonal ugyan adott, de ezért minőségi és nagy adagot lehet kapni. Ilyen a Friday's is, ahol most annak apropóján tértem vissza, hogy megújult a buci.

2015-04-14_12_30_53.jpg

Kezdésnek bevertem egy jó kis paradicsomlevest, ami már magában bőven megérte: sűrű, ízletes, és van benne anyag, egy kevés morzsolt sajttal, gyengébb napokon főadagnak is megtenné.

2015-04-14_12_15_07.jpg

A burgereken a buci nemrég konformizálódott a nemzetközi szabványnak megfelelően, és most már az úgynevezett brioche bunt kapjuk ha például, úgy mint én, Cheesy Bacon Cheeseburgert rendeltek.

2015-04-14_12_30_39.jpg

Mellé a köret a szokásos sült burgonya, a zsemle pedig valóban finom, vajas, és bár az előző sem volt rossz, ez azért relevánsabb választás.

2015-04-14_12_31_19.jpg

A burger húszdekás húsa sajna egy kicsit túlsült (frappáns csattanó azoknak, akik szerint a blogger mindig külön tálból kap), de az íze így is frankó volt, szó se róla. A ropogós bacon mellett helyet kapott még a szendóban a másik fő összetevő, miszerint a húsra ráolvadt sajt, valamint egy, azaz kettő elképesztően füstös mozzarella rúd.

2015-04-14_12_35_05.jpg

Így egyben nagyon tuti kis egységet alkottak, a végére pedig annyira megteltem, hogy már desszert sem kellett, csak egy talicska, hogy hazatoljam magam. A CBC körettel együtt 3190 forint, én csak ajánlani tudom, betyár.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr97371626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása