Burger Blog

Vigyázat, ízbomba robbant a Tuningban!

2015. március 31. Jancsa Jani

Újabb hónap következik, és ez annyit tesz, hogy újabb havi ajánlat várható a Tuningban. Természetesen jó szokásunkhoz híven mi is ellátogattunk megkóstolni, mi is lesz a menü.

2015-03-29_13_55_19.jpg

Kezdésnek ajánlom mindenkinek, hogy pattanjon rá egy jó kis kézműves sörre, amellé meg egyenesen pálinka is dukál, hogy hangulatba kerüljünk - vasárnap délben jártam ott én is, úgyhogy ez a kombó szinte kötelező volt. Mellé a házilag pirított, fűszeres mogyoró pedig kiváló elő-előétel, míg meg nem jön az igazi előétel.

2015-03-29_13_18_31.jpg

2015-03-29_13_18_42.jpg

Ez jelen esetben nem más, mint egy klasszikus fogás, a tatárbifsztek, de nem is akárhogy. Itt az apróra vágott marhahús nem más, mint a nebraskai Omaha, és ez gyakorlatilag elnyerte nálam a legjobb tatár ever címet - nem viccelek. Hozzá két szelet pirított burgerzsemle jár, vaj, zöldségek, és egy kevés pirított, füstös ízű hagyma: maga a tökély.

2015-03-29_13_55_36.jpg

A második fogás nem is lehetne más, mint egy burger, és ha egy kicsit visszagondolunk, láthatjuk, hogy az elmúlt hónapokban azért volt sok extra, vajon hogyan lehet ezt felülmúlni? Nos, a Tuningban egészen egyszerűen úgy oldották meg a kérdést, hogy fogták az eddigi legmenőbb húsaikat, és egybegyúrták. Így keletkezett egy 15 dekás húspogácsa Aberdeen Angusból, Hereford Angus, és Wagyu. Say whaaat?

2015-03-29_13_56_27.jpg

Omlós, ízes, zseniális, nem tudok mást mondani, brutáljó. Az egyéb összetevők sem viccelnek: speckó szósz, feketeerdő-sonka, valamint az igazi különlegesség, csak náluk: füstölt kovászos uborka. Mellé pedig került egy kevés házilag marinált paprika.

Köret téren sem kell szégyenkeznie a burgernek: chimichurris kevert sali, és schichimi fűszeres kétszer sült burgonya jár a menühöz.

2015-03-29_14_59_04.jpg

Desszertnek a közkedvelt szuflét toltuk az arcunkba, de állítólag az alkalmakon lesz valami szupertitkos meglepi desszert is, amiről még én sem tudok - ha valakinek lesz szerencséje hozzá, írja majd meg!

2015-03-29_14_59_06.jpg

2015-03-29_14_59_34.jpg

És, hogy mikor lehet ezt a háromfogásos menüt kóstolni? Nos, öt alkalmatok lesz rá, mégpedig az áprilisi szerdákon (1, 8, 15, 22, 29), este héttől, 7500/kopf. Ja igen, 3* fél palack kisipari sör is benne van az árban - vagy egyéb ital, ha nem szeretjük. Kérdés nincs, irány a Tuning, telefonos helyfoglalás kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr97320638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása