Burger Blog

Újrateszt - Hard Rock Cafe

2015. január 27. Jancsa Jani

Január elején annyira magas volt az élet (és persze ezzel összhangban alacsony a rezci), hogy újra el kellett menni a Vörösmarty térre a HRC-be, hogy megnézzük, mi változott két év óta. Volt, ami igen, volt ami nem.

2015-01-11_19_36_23.jpg

Majdnem napra pontosan két éve zajlott ugyanis az előző teszt, melyet ti is olvashattatok. Nos, nézzük mi milyen lett. Egyrészt a felszolgálókon szoknya már távolról sem volt, szolid nadrág, or what. A hangulat még mindig brutáljó, nem tudom, van-e még egy ilyen hely errefelé, ami ilyen jól hozza a kajás nagy bár hangulatát, rohadt sok külföldivel.

2015-01-11_19_31_57-1.jpg

Lerendeltük a kaját, egy Legendary burger, plusz egy hickory smoked ribs, whaaaat? Elé még pattant életem legdrágább shake-je, de sajnos nem tudtam ellenállni a Twist n Shout fantázianevűnek, amelyben fűszeres Morgan, karamell, meg minden jó volt, baconnel a tetején. Whaaaat?

2015-01-11_19_48_21.jpg

A burger ugyanúgy sült krumplival érkezik, meg egy nagyon frankó kis mártogatóssal, szerettük. A zsömle, ahogy az látható, változott az előző óta, de ez a verzió is teljesen tuti, mind ízre, mind textúrára.

Sajnos két év alatt sem sikerült megtanulni, hogy milyen egy medium hús, mivel most is túlsütötték, persze ettől nem lett rossz, sőt, de akkor nem értem, hogy minek kérdezik meg? Ízvilágra kiváló, csakúgy, mint a feltétek rajta, így kell ezt csinálni.

2015-01-11_19_48_43.jpg

A másik tányéron egy hatalmas hús pihent, melynek nyilván jó része csont volt, de még így is impresszív látványt nyújtott. Mellé egy kevés bab, és káposztasaláta érkezett, a köretet lecseréltem rántott hagymakarikára. A hús füstös és mennyei volt, csak úgy leomlott a csontról, és, bár ritkán mondok ilyet, de óriási adag.

Az árak... nos igen. A baconös koktél 2900, a burger 3800, az oldalas 4900 volt, ami magyar mércével nem kevés, a külföldiek meg röhögnek, hogy milyen jó árban van. A Hard Rock még mindig egy igen jó ajánlat, és ráadásul pörgetik is a dolgot, a vacsival olyan 50 perc alatt simán meg is voltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr147111421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása