Burger Blog

Te vettél már részt virtuális burgertúrán?

2014. december 22. Jancsa Jani

Az a jó hírem van, hogy ha még nem történt ilyen, akkor most majd megteheted, ugyanis a Burger Blog elhozta nektek A Nagy Hamburger Próbát, a PocketGuide segítségével, amit ráadásul karácsonyig ajándékba adunk nektek!

janika.jpg

És, hogy mi is ez? Nem más, mint egy multimédiás burgertúra, amelyen én vezetem végig az éhes közönséget a pesti belvárosban a kedvenc helyeimen (nyugi, kedvenc helyeim vannak Budán, illetve kintebb is, de ők most földrajzi okok miatt nem fértek bele - majd legközelebb!).

2014-12-20_18_59_29.png

A PocketGuide-ról tudni kell, hogy ez egy okostelefonra letölthető virtuális idegenvezető-alkalmazás, melyet te is le tudsz szedni az App Storeból, illetve a Google Playből. A világon több, mint 150 országban vannak elérhető túrák, mi pedig most itthonra csináltunk még egyet.

clipboard01.jpg

A túrák alapvetően fizetősek, de mi most ezt karácsonyi ajándékképpen ingyenesen letölthetővé tesszük néhány napig, ezen a linken: http://burger.lp.pocketguideapp.com/ (praktikus mobilról megnyitni), lentebb pedig egy teaser videó található.

Szóval ez lenne a blog és a PocketGuide közös, karácsonyi ajándéka, ha bármi visszajelzésetek van, azt várjuk Facebookon a post alatt. Kellemes burgerekben gazdag ünnepeket kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr457000439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása