Burger Blog

Bőség Csomag a Burger Kingben

2014. december 19. Jancsa Jani

Eljött végre a december, nemsokára karácsony, pihenés, egy kis megnyugvás most az év végi nagy rohanásban. Természetesen a Burger King is készült valamivel, hogy hozzájáruljon ezekhez a napokhoz.

eden_matrica_170x170_5cm_bosegcsomag.jpg

Az aktuális ajánlat a Bőség Csomag névre hallgat, és rögtön kérhetjük két, avagy négy főre is. A kétszemélyesben a következő tételek találhatóak: Whopper szendvics, Chicken Whopper szendvics, XXL krumpli, 2 közepes üdítő, 2 szósz, 12 hagymakarika. Természetesen van ajánlat négy főre is, ez a következőket tartalmazza: 2 Whopper szendvics, 2 Dupla Sajtburger Bacon szendvics, XXL krumpli, 7 db Chili Cheese Nuggets, 12 db hagymakarika, 4 közepes üdítő, 2 szósz, 7 chicken nuggets.

A két csomag ugyan nem tűnhet elsőre soknak, mégis a felhasználási módjuk sokkal változatosabb lehet, mint ahogyan elsőre gondolnánk. Vegyük például csak a hétvégi estéket, amikor a bulizó fiatalok simán meg tudnak osztozni egy parti előtt, vagy egy iszogatás után a pakkok tartalmán. Ugyanígy, ha már nagyon megfáradtunk az ezredik Jingle Bell után a bevásárlóközpontban, jól eshet egy kis megnyugvás, főleg ha szülők vagyunk, és éppen ajándékot vásárolunk a csemetéknek. És bár idáig erről nem esett szó, egyértelműen ez lehet a mi alapértelmezett választásunk akkor is, ha csak otthon töltjük az estét, forraltborozósan-beszélgetősen, mert így legalább a kajára nem kell külön készülni.

clp_bosegcsomag.jpg

Mindezek mellett ez az ajánlat a pénztárcánkat is kíméli, mivel a kétszemélyes bőségcsomag 2990 forintba kerül, ezzel a megtakarítás akár 1190 forint is lehet, a négyszemélyesért pedig 5490 forintot kérnek el a pultnál, amivel pedig akár 2570 forintot is tudtok spórolni. Ha kicsit számolgattok, egyértelmű, hogy garantáltan jól jártok ezzel az ajánlattal, szóval, szóval Bőség Csomagra fel! (x)

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr796991981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása