Burger Blog

Online Street Food Show az Okospandával

2014. október 15. Jancsa Jani

Van egy ilyen sztori az Okospandán, hogy kuponok segítségével lehet offline kóstolni és online értékelni a vendéglátóhelyeket, melynek én is szakmai partnere vagyok a bloggal. Most megmutatom, mi várható burger fronton.

okospanda.jpg

Először is, hogy mindenki képbe kerüljön, olvassátok el itt, hogy mire lehet számítani.

Bár nem burger, de hot-dog, a hasonló nevű egységben a Corn Dogot kaphatjátok meg, pont nemrég ettem ott, kiváló portéka alig 550-ért!

2014-10-12 21.22.22.jpg

A Sza-Sa burgert olvasóink már régóta ismerhetik, és bizony most sem maradunk nélküle: nyilvánvalóan hatalmas burgereket kell kérni, ha pedig nem tudnátok mi fán teremnek, olvassátok el itt a korábban róla írt beszámolómat.

content_oldali_slider_ke_p3_1 (1).jpg

A Wikingerben, mely bár nem volt a szívem csücske, is lehet falatozni, az ezres értékhatár alatt még, ami elég jó dealnek számít, meg hát tudom, hogy azért sokan szeretik.

content_oldali_slider_k_p_81.jpg

A Kaja.hu-t sem tegnap teszteltem, véleményem eléggé kettős volt akkoriban, de ha kedvet kapnátok egy szürkemarhaburgerhez, akkor az lesz a ti helyetek!

A Goodbar is kínál kupont burgerre, hasonló igaz rájuk is, mint amit fentebb mutattam.

A Méterbe sikerült ellátogatnom, de egyelőre róluk nem fog írás születni, maradjunk ennyiben.

A Montenegrói Gurman minőségéhez és ízeihez kétség nem fér, itt is kóstolhattok Pleskjavica burgert, egyedül ami nem fér a fejembe, hogy a kétfajta ajánlat miért csak két külön helyen érhető el, ez egyáltalán nem életszerű, ha mondjuk ketten kétfélét szeretnének kóstolni...

content_oldali_slider_k_p_1_10.jpg

A Bubbában szintén van halburger, írtam is róla, de a hétvégén például a sült apróhalat kóstoltam, na az is zseniál volt.

2014-10-10 20.51.05.jpg

A Rendelőben is van burger, plusz chicken / fish & chips, hamarosan ellátogatunk oda is.

Október 31-ig tart a show, addig is egyetek és szavazzatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr886787067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása