Burger Blog

Rendelős rovat: All American Food

2014. április 08. Jancsa Jani

Amikor az ember már azt hiszi, hogy kifújtak a rendelősök, szerencsére mindig jön valaki új, aki megmutatja, hogy is kéne ezt csinálni. Vagy nem, de én meg kipróbálom úgyis, szóval nincs menekvés.

2014-04-01 21.13.07.jpg

A rendelés az elején kicsit káoszba fulladt, lévén a Netpincér és a Foodpanda nem egészen pontosan fedték egymást, de az évek és a rutin segítségével ezen egészen hamar túllettünk, és meg is hoztuk a választást.

A kaja olyan egy óra alatt el is készült, jó kis papírszatyorban hozták, ami jól is jött, mert már éhesek voltunk, úgyhogy azt is megettük. Elsőnek egy cheddar levesre mentünk rá, ami egy kicsit hígabb állagú, kellemesen pikáns, pohárban tálalt kezdés volt, hozzá pár szem tortilla-chipsszel, ami hozta is az állagot, ahogy azt kellett.

Burgerből egy New York és egy Bacon & Cheddar kódnevű érkezett, hozzá pedig a nagyon jól hangzó rusztikus sültburgonyát kértük. Nos, ez nem tudom mitől lenne rusztikus, én a vágásától vártam volna, de amint láthatjátok, ez a legegyszerűbb mirelit, rajta valamilyen fűszersóval - az egyetlen pozitívum az volt benne, hogy a papír tartókának köszönhetően nem lett csurom párás, ez viszont határozottan jó pont.

2014-04-01 21.15.58.jpg

A NY hamburger már a kinézetével besújt, ez a középen is zsömle egy váratlan húzás, annyi biztos. Az étlapon hirdetett tej alapú házi öntetet sajnos nem tudom különösebben kiérezni, dehát ez van. A húspogácsa a sajtos baconos verzióban mintha vastagabb lenne, de ez nem is tesz neki túl jót, a fűszerezése nekem túl intenzív, viszont a duplában jobban bejön.

A zsömle kicsit túl tömör textúrájú, viszont ezen felül egészen jó. A sajtkrém korrekt, elég rendesen csíp is, a bacon is rendben van, úgyhogy azért nagy baj nincs.

A burgerek egységesen 990-be kerülnek, menüben üdítővel és krumplival 1490, ami teljesen korrekt árnak mondható. A házhozszállítós választékban mindenképp érdemes őket megemlíteni, mivel a burgerrendelés sosem egyszerű műfaj.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/allamericanfoodhungary

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr45922658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása