Burger Blog

Foodmap, az új magyar fejlesztés!

2014. február 03. Jancsa Jani

Sokan kértétek már tőlünk, hogy csináljunk egy jófajta térképet, hogy aki vizuális típus, az is rögtön tudjon keresni egy helyet, lokáció alapján. Nos, annyit elárulhatunk, hogy ez már készül, de addig is szeretnék bemutatni egy másik opciót is!

foodmap_logo.jpg

A Foodmap Google Maps alapú térképen mindenki megtalálhatja a számítását, mégpedig a bal oldali kategóriaválasztó alapján. Akár burger, akár gyros, pizza, pékség, hentes, cukrászda, az egyre bővülő adatbázisból mindenki kedvére választhat. A burgerek alatt például bekerültek a mi linkjeink is az egyes helyek leírását szimbolizálandó.

foodmap2.jpg

Az egyes alkategóriákba belemenve pedig végképp elönt a bőség zavara, és láthatjuk, hogy szép munka lehetett beletéve, míg ezeket mind felvitték. A jobb alsó sarokban pedig mi is ajánlhatunk, ha van olyan hely, amely még nincs fenn a térképen.

f3.jpg

A Foodmap egy hiánypótló, és remek ötlet, hosszú életet és sok sikert kívánunk nekik ezúton is!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr905772368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása