Az Attaboyról már írtunk eleget, de sokan kíváncsiak lehetnek, milyen is egy házhozszállítós konyha. Nos, most megmutatjuk, mert a Burger Blog mindenhova be tud jutni!
Az üzletvezető, Krisztián mutatta meg a kilencedik kerület, Erkel utcai konyhát, amely jelenleg maximum átvevőpontként üzemel, de a jövőre nézve tervben van egy beülős étterem nyitása is, igaz, nem itt, hanem valahol a Belvárosban.
Odabenn túl sok meglepetés nincs, lényegében ugyanazt láthatjuk, mint máshol: van rostlap, előkészítő, pizzasütő, és kb. ennyi, innen szolgálják ki a Netpincéres, Foodpandás, illetve a nemrég megújult saját honlapos rendeléseket is.
Ahogy körbenézek, látom, hogy nincs sok titkolnivalójuk: mindenhol alapanyagok, a köretek is mind háziak: a hagymakarika panírozva, a kápisali dobozolva, a krumpli pedig felvágva pihen a későbbi sorsára várva.
A rendelési mennyiségek elérik lassan a normál éttermekét, és bár mindig igyekeznek figyelni mind a minőségre, mind a kiszállítási sebességre, ha valami nagy gixer van, akkor igyekeznek kompenzálni valami ajándékkal, ami jó pont.
Ha már itt voltam, nyilván toltam egy burgert is, mint kiderült, a zsömle az például a Tina pékségből érkezik egyedi recept alapján, a marhahús pedig 80-20 arányú combból készül.
A képen a Small Town munkacimű szendvics látható, amely tartalmaz egy jó tükitojit, emellé bacont, valamint Pannónia sajtot.
További rendelős cikkeket pedig itt olvashatsz!