Burger Blog

Hamburger Day 2014

2013. december 10. Jancsa Jani

Gondolom sokan vagyunk, akik emlékszünk az idei fergeteges Hamburger Dayre. Ha az emlékek megkoptak volna, akkor tudunk ajánlani egy postot, valamint lentebb egy videóval is kedveskedünk. Azt már idén is tudtuk, hogy lesz ennek folytatása, így most elétek tárjuk a 2014-es terveket! Természetesen ha bármi hozzáfűznivalótok, kívánságotok van, azt várjuk a post alá, mert jelen pillanatban még minden képlékeny és változtatható. Na jó, azért mondjuk petymegfesztivál nem lesz helyette. A szó pedig innentől a szervezőgárdáé!

hambiday2014.jpg

"2013. június 21-23 között a Millenáris Parkban tartottuk az első magyarországi Hamburger Day-t, az első hivatalos eseményt, ahol azonos körülmények között és szakmai zsűrivel (Bíró Lajos - Bock Bisztro, Litauszki Zsolt -  És, Pierrot, Pest-Buda, 21, Spíler, Baltazár, Bereznay Tamás és a Burger Blog; Jani & Erik) kerestük és díjaztuk a legjobb burgereket, evőversennyel egybekötve. Itt nézhetitek meg a kicsit megkésett, de végül elkészült videót:

Nem akarunk álszerénynek tűnni, nagyon sikeresnek gondoljuk az első alkalmat, és természetes számunkra a folytatás, 2014 tavaszán. Bízunk abban, hogy Ti is jól éreztétek magatokat velünk. Biztos Ti is érzitek, vagy akár magatok is részei vagytok a robbanásszerű, minőségi burger forradalomnak. Az elmúlt fél évben is gombamód nyíltak újabb éttermek, bisztrók, bárok és kultikus helyek születtek a belvárosi éjszakában és a külsőbb kerületekben is. Egy-egy buli utáni este már nem a gyrososnál, hanem valamelyik burgerezőben ér véget.

Az esemény fő célja továbbra is az éttermek bemutatkozása és a minél több helyben kóstolható burger, a belépődíj nélkül, ingyen látogatható rendezvényen. Itthon még nem megszokott, de már idén is láttuk, hogy a 100.000 Ft-os KP fődíj az evő versenyen (1 perc alatt ki tud több burgert megenni) sokaknak meghozta a kísérletező kedvét. Lehet, hogy jövőre tovább emeljük a tétet… és edzett kihívói lesznek az idei győztesnek. Érdemes már most „tréningezni”.

Az éves vándordíj, a „Best Of Hamburger” classic & extra kategóriákban, amit a szakmai zsűri ítél oda a nevező éttermek között, nem csupán erkölcsi elismerést ad, hanem pénznyeremény is jár vele. 2013-ban a Classic kategóriát a Pántlika, az extra kategóriát az Opus Jazz Club nyerte meg. Konkrét részletekkel, helyszínnel, időponttal hamarosan jelentkezünk. Addig is csak a legjobb burgereket egyétek!

Ha szeretnétek kiállítóként részt venni a következő Hamburger Day-en, itt vegyétek fel velünk a kapcsolatot: www.hamburgerday.hu

Üdvözlettel: Varioevent Kft., szervezők"

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr145678149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása