Burger Blog

BpBurger (49) - Bock Bisztró

2013. április 15. Jancsa Jani

A Bock Bisztróban már évek óta, talán még a baconrózsás burgerforradalom kirobbanása előtt is egy kicsivel lehetett kapni a Big Bock Beef Burgert, mely emlékeim szerint sosem került fel a fix étlapra, ellentétben a heti ajánlatok között stabilan szerepel.

2013-03-19 18.53.28.jpg

Az étterembe ha csak úgy betoppanunk, nem sok esélyünk lesz, úgyhogy mindenképp foglaljunk előre helyet! A belső teret amúgy nagyobbnak vártam, így kicsit egymás szájában van minden, mi például közvetlenül a pult mellett ültünk, így vártam is néha, a kiadófiú mikor csap az orrunkra egy nagy fakanállal.

2013-03-19 18.53.00.jpg

A rendelés leadása után hamar érkezett egy finom kosár, benne kétfajta kenyérrel, és hozzá egy kis tálka zsírral. Bizony, itt dacára az úri közönségnek, nem finomkodnak, aki a Bockba jön, az számítston mindenre, és még annál is többre. Amúgy iszonyat finom volt, és csak azért nem ettem még többet, mert tudtam, hogy a burger sem lesz kisebb falat.

2013-03-19 18.56.36.jpg

2013-03-19 18.56.43.jpg

A szendvics megszületését a húson kívül élőben tudtuk végignézni, hála a már korábban említett pultnak, és már itt fogtuk a fejünket, hogy mi lesz itt. A vacsorához leszedték a sablon evőeszközkészletet, és érkezett egy fanyelű kés (majdhogynem bicsak!) Nagy Istvántól, Érdről - tényleg nem viccelnek.

2013-03-19 19.11.38.jpg

A burger hegyként tornyosult elénk, és ha ez még nem lett volna elég, mellé egy feneketlen tál saláta érkezett, mindenféle összetevővel. Ezeken valami trükkös topping lehetett, mert a zöldségekre amúgy jellemző roppanósság nem volt meg olyan hangsúlyosan, ellenben nem is ázott el, tökéletes volt, és, mint minden errefelé, hatalmas adag.

2013-03-19 19.16.18.jpg

A burgerkolosszus tetejét már rá sem tették, elég volt a látvány így is. Nem is mondok többet, nézzétek meg magatok. Ez minden hamburger ősatyja, és pozitív paródiája, nem viccelek.

2013-03-19 19.15.54.jpg

A buci annyira kalácsszerű volt, amilyet csak el tudtok képzelni, tökéletesen ropogósítva, ami a tetejénél még oké is volt, az alja viszont rettentő vastag volt. Más kérdés, hogy kellett is, hogy megtartsa a rajta lévő sokaságot.

2013-03-19 19.16.30.jpg

Lentről, ha megyünk, az első réteg egy klasszikus káposztasaláta volt, nem fukarkodva az adaggal.

2013-03-19 19.21.16.jpg

Ezután jött a hús, amire ezen a ponton ki tudjuk osztani a tökéletes jelzőt, mind méretre, mind állagra, ízre, átsütöttségre - a hamburger tényleg nem máshol kezdődik, mint az egyetlen, legjobb, oszthatatlan húspogácsánál, in aeternum, amen.

2013-03-19 19.28.09.jpg

A buli azonban itt még nem ért véget, sőt. A húson egy relish-jellegű valami volt, ami először inkább nézett ki szimplán paradicsomosnak, de amikor belekóstolsz, vigyorra húzódik a szád, és azt mondod: jéé, ez lecsó!

2013-03-19 19.18.27.jpg

A következő szint egy bepanírozott pogácsa volt, amibe beleharapva két dologra lettünk figyelmesek. Az első az volt, hogy ez valami hús, a második pedig az, hogy nem tudjuk mi. Felszolgálói segítséget kellett hozzá kérünk, mire kiderült, hogy ez nem más, mint fejhús, összegyúrva, és kirántva. Mennyire beteg, és egyben zseniális?!

2013-03-19 19.20.36.jpg

Ezek után már meg sem lepődünk a sülthagyma koronán, a kedvenc részemen a hagymás rostélyosból, meg azon sem, hogy mire minden elfogyott, egy kicsit megteltünk.

2013-03-19 19.18.08.jpg

Mondjuk nem annyira, hogy ne tudjunk desszertet, név szerint bizarr fagyikóstolót. Erről címszavakban: kolbászos, tepertyűs, dohányos, baconös, chutneys. Képek lentebb, nekem a legfurább a kolbászos-tepertős volt, de a végére mondjuk azt is megszoktam.

2013-03-19 19.47.45.jpg

2013-03-19 19.47.51.jpg

2013-03-19 19.47.56.jpg

Amit még jó ha tudtok, hogy a mosdó nem közvetlen része a bisztrónak, hanem a mellette lévő hotellel közösen van, ennek megfelelően kell egy kis túrát tenni odáig - erre számítsatok, nehogy futni kelljen!

2013-03-19 20.05.35.jpg

A Big Bock Beef Burger 3100 forintba kerül, ami ezért a hatalmas kolosszusért ebben a környezetben egészen egyszerűen nevetséges ár. Ha csak egy burgert fogsz enni az évben, akkor ez legyen az, hiszen mind ötletességben, mind méretben, simán kitesz minimum kettőt.

Adatlap

Nyitvatartás: H-Szo: 12-24.

Cím: Budapest Erzsébet körút 43-49.

Honlap: http://www.bockbisztro.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bockbisztro

Telefon / asztalfoglalás: (1) 321 0340

4sq: http://goo.gl/tgSOZ

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr185221358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll 2013.04.15. 11:04:45

@Szarazinda: nyershúst enni menő, őseink voltak a tudatlan farkak, hogy elkezdték átsütni a mammutot.

eßemfaßom meg áll 2013.04.15. 11:07:49

@mizrolist: akkor legyen vega cucc ha nincs benne hús csak "hús", az még menőbb és még drágább.

De igazuk van ezeknek, amig vannak sznobok addig fejni kell őket.

hulyevagyok1234 2013.04.15. 11:24:53

Burger = marha. A marha pedig finomabb, ha nincs teljesen atsutve.

En otthon egy burgert kb 1800ft-ert allitok elo. Sajat zsemlebol es minosegi alapanyagokbol. Nem sikerult meg olcsobban kihozni.
Persze elo lehet allitani elore ledaralt serteshusbol, vizeszsemleben is, 1 szelet paradicsommal, ketchuppal, csak az nem burger.

jEnci · http://vajaskenyer.blog.hu 2013.04.15. 11:26:38

Azért egy 600 Ft-os VÁ burgert hasonlítani egy 3100 Ft-os Bock Bisztró Burgerhez kicsit erős. Kb mintha azt mondtanád, még akkor is ha megteheted, hogy "Á, minek nekem BMW sznob bőrülésekkel amikor a trabant is ugyanúgy elvisz A-tól B-be, akkor minek fizessek érte ennyit?"
Mondod a BMW-re, hogy sznob? - Nem.
Összehasonlítod a trabanttal? - Nem, eszedbe sem jut, mert a kettő olyan távol áll egymástól.

Ez a fentebbi két burgerrel ugyanígy működik.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.15. 11:27:45

a hely jól néz ki, de a burger most nem tetszik.

erdomester2 2013.04.15. 11:50:12

3100 egy hamburgerért, haha. Nemsokár megyek Svájcba, ott valóban nevetségesen nem drága.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.15. 12:17:22

@jewdi76: sosem. Szerintem te nem jársz bevásárolni, és nem főzöl.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.15. 12:18:23

@erdomester2: igényesség, ha mond valamit. Te egyél öccáér hambit

Jarics 2013.04.15. 12:27:03

@eßemfaßom meg áll: :-)
Szarazinda: :-)
Sznob helyen enni plebsz kaját nekem kissé felemás érzés. Rajongani ezért meg már több, mint furcsa.

Jarics 2013.04.15. 12:30:46

Egy buci kb. 90 forint. A belevaló savanyúság adagonként legyen 40 forint és a darált marhahús ára 1000 forintért már soknak mondható, ebből kijön 7-8 darab húspogácsa. Fűszerek, ízesítés legyen mondjuk 50 forint adagonként és akkor sokat mondtam. Hol is vagyunk a 3100 forinttól és hányan laknak jól vele?

hulyevagyok1234 2013.04.15. 12:37:39

@Jarics: 1000Ft-ert te mennyi marhat veszel? Mikor voltal utoljara boltban? Es szerintem hany gramm marha kell egy rendes huspogacsahoz? +kell meg marha faggyu is.

qwertzu 2013.04.15. 12:43:56

@Jarics: "és a darált marhahús ára 1000 forintért már soknak mondható, ebből kijön 7-8 darab húspogácsa. "

Áruld már el hol lehet 1000 forint alatt marha színhúst kapni? Tényleg kíváncsi lennék.

toncsi64 2013.04.15. 12:47:02

Biztos parádés, de sajna a 3100-al nincs vége :( Nyílván kér az emberfia egy üditőt és talán még egy desszert is befigyelne. Így már jó eséllyel 5000+ körül lesz a vége :(((
Az azért nem kevés pénz...

jewdi76 2013.04.15. 12:50:32

Hamburgerhez való marha 1800 körül már van, én keverem sertés lapockával,nem azért mert az olcsóbb, kb 1300,hanem mert így szeretem, így 3000-ből simán megveszek kb 2 kg jó minőségű húst. Abból pedig testvérek közt is kijön a 8 db 25 dkg-os pogácsa.

A marha fejhús kilóját nem tudom, eddig csak sertést ettem, és azt sem tudom hogy mennyivel lehet jobb hamburgernek, mint a sima marha. Biztosan nem rossz, ezért is írtam hogy kipróbálnám.

Persze erre étteremben rájön az energia, a bér, a helység bérlete, a zenész, a környezet, így érthető az ár. Kérdés hogy ki akarom-e fizetni azt egy hamburgerben. Én nem.

Jarics 2013.04.15. 12:55:03

@qwertzu: darált marhahúst írtam 1000 forintért. Nem megy az olvasás?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.15. 12:55:52

@Jarics: 90 forintos bucit, meg ezresért 7-8 húspogácsát? BAROMSÁG

Jarics 2013.04.15. 12:57:14

@enpera: Az a BAROMSÁG, ahogy kiállsz emellett az írás mellett.

Attila1234 2013.04.15. 13:02:01

Érdemes lenne elgondolkodni egy épkézlább fotós és fényképezőgép beszerzésén, mert ezeken a képeken az egekig magasztalt gasztronómiai csoda úgy néz ki, mint a moslék.

jewdi76 2013.04.15. 13:04:41

@enpera: Akkor jó, nekem már nem is kell.

qwertzu 2013.04.15. 13:29:10

@Jarics: Darált marha hús nem darált marhából keletkezik. Ha létezik darált marha 1000 alatt, akkor létezni kéne nem daráltan is. Ha a daráltként árult hús olcsóbb mint a nem darált, annak ugye általában egy oka van...

Mr. Jerkow 2013.04.15. 13:29:21

Annyira király hely ez itt, hogy emberek egymásnak mennek azért, mert a másiknak volt 3000 forintja, elköltötte arra, ami neki tetszett és erről még saját költségén be is számolt nekünk. Igen! Süljön ki a szeme ezért, igazatok van! Ahogyan süljön ki mindenkinek a szeme, mert gazdag ember (lásd: volt 3000 forintja), és akkor már sznob is, le a burzsoáziával! Süljön ki a szeme, mert nem azt csinálják mások, amit én mondok! Süljön ki a szeme, mert más nem olyan mélyszegénységben él, mint én, hogy még internetem is van, de burgerre pénzem nincs! Le azokkal, akiknek telik egy minőségi hamburgerre, elvégre meleg salakot tán még ingyen is adnak, jó munkásembernek az való! Le is írtam korábban, Géza bácsi burgere kell a magyarnak, folytó buci, szar csalamádé, ARO majonéz, nátrium-glutamátos szójapogácsa, kurvanagy az egész, mekkora lúzer ez a burgeres, de kitoltam vele most, ő meg de szarul járt, milyen okos vagyok én!

Jarics 2013.04.15. 13:33:03

@qwertzu: az pedig egyértelműen a rosszabb minőség. Ez igaz.

Jarics 2013.04.15. 13:36:43

Persze az is közhely, hogy nem minden eladott villányi bor Villányban termett, hamár...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 14:14:04

LoL. Hát téged barátom jól megvezettek, de jó, hogy örülsz neki :)

Tegnap rendeltem Trófea Grillből, két adag kaját, amit 4 alkalommal ettem meg, mert olyan sokat adnak ott. 3.000-et fizettem és csúcsminőség volt.

Jó étvágyat a hamburgeredhez.

Gabbesz 2013.04.15. 14:26:15

Szánom a sok csórót, akinek nem telik a Bock-ban egy kajára. Pedig finom.

Zolika1212 2013.04.15. 14:51:52

Lehet csűrni csavarni akkor is sok a 3100, Ringben vagy a Manga Cowboyban 2000-ért körettel olyat raknak eléd, hogy megszólal, 2500 körülitől meg aznap nem eszel többet.

igazságos 2013.04.15. 15:16:26

Hàt köszi, de tènyleg gagyi reeklám.

Ok, 3000 ft, a jőt meg kell fizetni

de egy hamburgerhús így sütve, hát

a legfelhàborítóbb: minek egy hamburgerbe LECSÓ?

tényleg egye meg, akinek 2 anyja van

igazságos 2013.04.15. 15:18:06

@Mr. Jerkow: igen, tetszett, jó parasztvakítás

a mennyisèg nem mindegy, h iába néz ki toronynak, de lecsó?

kész, kidobtam a taccsot

igazságos 2013.04.15. 15:20:29

Ez minden hamburger ősatyja, és pozitív paródiája, nem viccele

ezért a mondatért meg Akérjen bocsánatot a poszter! ennyire nem kéne aljába lemenni

bl4ze 2013.04.15. 15:38:26

igen megosztó poszt lett, a cikk, az ára a hambinak úgy alles. :)

skaven 2013.04.15. 15:39:42

trofea grill es a csucsminoseg :D nincs is tobb kerdesem asszem...

jo amugy a ring, de en a magam 74 kilojaval ugyan nem vagyok egy nagy darab, de ott en olyat nem ettem meg, hogy aznap mar nem voltam ehes kesobb. de ar/ertek aranyban tenyleg az egyik legjobb pesten. de a bockos burger minosegibbnek tunik azert. persze dragabb is.

nincs azzal amugy semmi baj, ha valakit nem erdekel a gasztronomia, csak soha nem ertettem, hogy ettol meg minek kell emberkedni hogy ez szar es tizedennyibol jobbat eszem faszomfuttyehatson a sarki kocsmaban.
egeszsegetekre. komolyan. egyetek nyugodtan azt, nem zavar senkit.

PeZe 2013.04.15. 15:40:45

A csórók egyenek rántott parizert, egy kiló parizer szójából 500 Ft, 4 kiló parizer 2000, abból kijön 16 db vastag "hús"pogácsa, 16 db zsemle 200 ft, és még marad 800 ft hagymára, globus ketchupra és mustárra, paradicsomra, és salátalevélre. Jó étvágyat :)

Kár, hogy panírozva van, azt meg nem szeretem. Túl sok a szénhidrát... :)

PeZe 2013.04.15. 15:41:46

@skaven: No igen, a Trófeától én is rendeltem évekkel ezelőtt párszor, nekem is csak a 4. alkalomra sikerült megennem, igaz nem azért, mert "emberes" volt az adag, hanem tocsogott a zsírtól...

Amani1987 2013.04.15. 15:44:22

A saláta és a zsíros kenyér a hambi mellé járt? Mert a honlapon ezek elég drága tételek (zsír meg kenyér együtt kb 770 Ft, saláta kb 1400). Azért érdekelne, hogy ez így valami menü volt vagy a pukkadásig telítő 3100-as szendvics mellé még azért elfér további 3-4ezernyi költés (a számomra undorító fagylaltokkal együtt.)
A fejhús számomra is nagyon bizarr, lehet jobb lett volna nem tudni mi van benne. A lecsó is kicsit fura benne, de azt mondjuk még szeretem.

Amani1987 2013.04.15. 15:59:55

@enpera: Én legutóbb fél kiló darált marhahúst vettem 400Ft-ért (jókor, jó helyen kell vásárolni)
És szerintem ne az legyen már az igényes, aki egy zabálásért kifizet (ki tud fizetni) 3000 Ft-ot. Van, aki ebből 2-3 napig eszik, és nem nevezném igénytelennek.

Amani1987 2013.04.15. 16:06:41

@Mr. Jerkow: Na, számomra nem ez az első bejegyzés, ahol erősen elgondolkodom, hogy nem fizetett hirdetésről van-e szó. (Ha konkrét fizetés nem is, de a kaja tuti ingyen van)

Amani1987 2013.04.15. 16:11:37

@PeZe: Na a második olyan komment, aminek az íróját pofán tudnám csapni, akár még a 3000Ft-os burgerrel is. Miért kell lecsórózni azt, aki nem fizet ki ennyi pénzt egy szaros szendvicsre? De még ha valakinek nem is telik rá? Hát kíváncsi lennék pl te mit dolgozol, hány ember keserves munkájából szerezted a fene nagy vagyonod, ami miatt már úgy gondolod lenézhetsz és sértegethetsz másokat. Remélem egyszer egy 10 ezres hamburgerbe fogsz belefulladni!

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 16:13:35

@igazságos: miért lenne reklám? mert ízlett?
@Amani1987: saláta a burger mellé járt, a zsír meg a kétfajta kenyér üdvözlőfalat (amit nyilván kap mindenki a döghúsburgeresnél is). Ugyanitt nagyon szívesen megmutatom a blokkot, hogy frankón nem volt ingyen a kaja (sajnos)

PeZe 2013.04.15. 16:26:06

@Amani1987: Azt kétlem, hogy pofán tudnál csapni :)

Másrészt pedig ez nem arról szólt, hogy mennyi pénzem van (vagy nincs), hanem egy kissé ironikus megjegyzés arra vonatkozólag, hogy mennyire felesleges vitatéma az, hogy mi mennyibe kerül, legalábbis egy gasztroblogon. :)

Nekem egyszer jó félévig kb. kínai zacskós leves korszakom volt, 60 Ft-ból kijött egy ebéd. Mégsem csaptam pofán senkit, aki akkor steaket evett. Egyébként a "nagy" vagyonomat egy ember munkájából szereztem, a sajátomból, rendesen adózott jövedelemből. Az általam befizetett adóból legalább 3-4 embert tart még el az állam.

mr.guargumi 2013.04.15. 16:30:40

@Amani1987: Tudod hogy van ez, a "stílus maga az ember":)

Renton999 2013.04.15. 17:15:51

3100ért én se ennék fejhúst (fúj) a töpörtyűs fagyi meg a többi ehetetlen baromság meg csak divat,akkor már tényleg itthon megcsinálnám ennyiből.

Gáborom 2013.04.15. 17:20:23

Aki sznob, az sznob.
Aki gazdag, az gazdag.
Aki gazdag és sznob.....
Aki gazdag de van esze....

stbstb

Tényleg nevetséges....

Silent Bob 2013.04.15. 17:25:43

Ne legyetek már idióták,a Bock a város (és az ország) egyik legmenőbb étterme. Egy szaros Bigmac is egy ezres.

ideasz 2013.04.15. 17:28:37

és honnan van a benne levő marhahús?

ccvv 2013.04.15. 18:05:53

Off, mint nyelvtannáci...
Kedves posztoló!
Ha a kés majdnem bicsak, akkor a topping, az ugye inkább öntet? Esetleg egy jóféle zossz...

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2013.04.15. 18:06:04

@Tomi from Space: mindig megnevettetsz a gasztro beírásaiddal :D
én a 75 kilómmal simán betolok egy michellin csillagos (jaj)trófea wrapet, mellé meg mondjuk egy rántott szeletet rizzsel. te meg kb ezt etted 4 adagban :)

Fejesrob 2013.04.15. 18:06:19

Akárki akármit mond, ez egy frankó minőségi hely, nézzetek rá a kenyérre a fotón.

Ahol így néz ki a kenyér, oda bemehetsz 3100 Ft-ért hamburgert enni. A fotókon is látszik, hogy nem sznobizmusból annyi az ára, adnak is érte rendesen.

Az sem nagyon hinném, hogy annyira kell reklámozni az ilyen helyeket, szerintem nem mész oda amikor akarsz.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 18:16:53

@abakusz13: Akkor valami súlyos probléma lehet veled, amúgy is, nem tudom, hogy 75 kilóval minek pattogsz... ;)

phasmo_O 2013.04.15. 18:20:48

@Fejesrob: Mert a fővárosban ilyen ritka a normális kenyér? Ha kenyér alapján kell eldönteni hogy ehetsz-e valahol drágáért az már elég szégyen..
Meg ez mi? Ez nem hamburgerebb hamburger mint egy 600 Forintból összedobott változat.. nem tudom mióta raknak a burgerekbe lecsót meg darált-rántott fejet.

igi1 2013.04.15. 18:22:04

Hát nem tudom, mi gondotok van, akinek pénze van, hát miért ne költse egy jó hamburgerre.

@Fejesrob: hát, akkor mi szüksége volt erre a posztra, ha nem reklám, meg hogy olyan jó, mert előre helyet kell foglalni rá, és csak azért, mert bazinagy torony hamburgert ad.

Sem a képek, sem az összetétel nem váltja ki a hatást, amitől el lehetne élvezni.

Nem jutott iPhone-, vagy mi, esetleg azzal sem tud fényképezni?

ra@speed:
Lássuk, kedves, lássuk!

@Renton999: hát azért, mert leírtad azt a kedves mondatot a hamburgerről, azért.

A többiek eddig nem jutottak el, meg nem értik.

De az a mondat, hogy a hamburgerek őse, meg hogy paródia... pofám leszakadt erre

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2013.04.15. 18:22:52

@Tomi from Space: most visszamegyünk a régi chates időkbe, hogy burkoltan fenyegetsz?

A trófea minden, csak nem csúcsminőség, mondom ezt úgy, hogy rendszeresen rendelek tőlük én is, de azért a helyén kezelem.

igi1 2013.04.15. 18:24:26

az előbbinél fordítva vannak a nevek

Ez minden hamburger ősatyja, és pozitív paródiája, nem viccelek.

hát ezért reklám, itt bukott el a poszter

aki ilyet egy gasztrobloggerként leír, az kikiáltja magáról: nem normális, és tényleg csak a reklám

bele se gondol, miket írogat le csak úgy

értem én, hatás, érzékeltetés, lenyűgözés, de ez akkor sem volt helyes dolog

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 18:25:17

@abakusz13: :D Hülye vagy? Egy 75 kilós maradékot minek fenyegessek? :D

Azért lássuk be, hogy ár-érték arányban és mennyiségben nagyon ott van. Az ilyen Bock féle pojácahelyek ebben a büdös életben nem fognak a nyomukban sem járni ezeknek.

igazságos 2013.04.15. 18:28:05

Azóta is ezen a mondaton röhögök, üvöltve:
"Ez minden hamburger ősatyja, és pozitív paródiája, nem viccelek."

Magára valamit is adó ember ilyet nem ír le sehol, az biztos, akkor sem, ha szuper, tényleg igazán el lehet élvezni a helytől, a kajától, a hamburgertől.

Gondolkodjatok el ezen, és ha leesett, megértetted, és rájöttél, mi van, lesz mosolygás!

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2013.04.15. 18:58:11

@Tomi from Space: Lefosnád a bokád, ha egyszer megkóstolnál olyan minőségű ételt, amit egy Bock szintű étteremben adnak.

Szerintem a 75 kilómmal is simán én nyernék a tatamin, lehetsz 100 is. Még jó, hogy nem vagy paraszt.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 19:00:29

@abakusz13: 3000 forintért veszel egy kiló lazacot és olyan minőségi ételt csinálsz magadnak és 4 barátodnak, hogy beszarsz. Jah, neked nincsenek barátaid. Bocs.

Csak 98 vagyok és kérlek ne chat-fenyegess.

ac3^BB 2013.04.15. 19:09:29

egy atlagos videki etteremben 1500ert csulok pekne modra van ;)
ez hambi 3e-ert szanalom ;) a mekis 1500ert ugyanez

Leone_510 2013.04.15. 19:11:47

én szerettem ezt a blogot , de ez a mai poszt ahol szinte összecsinálja magát a tesztelő úr , a lecsós hagymás eccerű burger után , hááát nagyon nem hiteles , emlékszem pár cikkre ahol a házi vágású krumpli a fűszerezéssel ötös, máskor semmi extra, néha probléma a sült hagymakarika mert nincs odaírva, hogy benne van a hambiban máskor a kedvenc része, szóval sok furcsaság van és nekem úgy tűnik, hogy itt sem lesz kimondva ha a király meztelen, és bárki lehet gasztroblogger csak egy billentyűzet kell hozzá...semmi több, és lehet MOST nem volt ingyen a kaja :D (gonosz volt tudom), na sok sikert a továbbiakhoz

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 19:33:13

@Leone_510: ugyan ez :(

pápá burger "fizetett hirdetés" blog

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 19:52:38

@igi1: majd legközelebb előre engedélyt kérek tőled, mit írhatok le, meg mit nem, vagy hogy gondolod?
@Leone_510: menj el, kóstold meg, ugyanis én ezt megtettem, kíváncsi lennék a kommentelők közül hányan vannak így ezzel, mert ez utóbbihoz viszont tényleg nem kell más, mint egy billentyűzet
@Tomi from Space: irigykedsz, vagy mi van? menj be Bíró Lajoshoz (ha mersz), azt kérdezd meg, mi köze van a Bocknak a Burger Bloghoz a "b" betűn kívül, baszki...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 19:54:40

@speed: Mit irigykedjek egy prolira, aki csak azért magasztal az egekig egy szaros hamburgert, mert ha már volt akkora idióta, hogy 3 rongyot fizetett érte, akkor legalább megpróbál valamit belelátni.

Amúgy miért ne mernék bemenni, másrészt meg kit érdekel bíró lajos. Ne fárassz.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 19:56:20

@Tomi from Space: erről van szó, köszönöm h te magad írtad le, mennyire fingod nincs semmiről, csak trollkodni jössz ide

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 19:57:32

@speed: Ohh, Te garsztroguru, Neked aztán sok fogalmad van a dolgokról... :D

butatót 2013.04.15. 19:59:25

Most komolyan, akik fel vannak háborodva a Bock-hamburger árán, ugyanúgy felháborodnak azon is, hogy egy deci étteremben fogyasztott bor árából fél litert lehet venni ugyanabból a fajtából a Tescoban? Vagy azon, hogy egy moziban 4000 HUF a jegy két személyre egy olyan filmre, amit otthon ingyen le lehet tölteni és megnézni? Hogy ugyanott 3 dl kóla annyiba kerül, mint 3 liter a hiperben?
Az "ennyiért máshol sokkal többet adnak/otthon sokkal többet lehet csinálni, mert a hozzávalók a hiperben a tizedébe kerülnek" nem korrekt hozzáállás egy gasztroblogon. Még akkor is, ha hamburgerről van szó.

Monster 2013.04.15. 20:02:44

Vicces flamewar :)
Olyat mondott már valaki, hogy "én sosem szoktam hamburgert enni, mert utálom, de..."? :)

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2013.04.15. 20:03:38

@Tomi from Space: mint az óvodában bazki, én barlangban élek egyedül, csak a neten vannak barátaim, de ők sem szeretnek.

3000 Ft-ért jó lazacot nem kapsz, csak a szaros medencében, tápon nevelt minőséget, hajrá

butatót 2013.04.15. 20:09:23

@Monster:
Mondjuk én utálom (kivéve, amit otthon sütünk néha a gyerkőcökkel a kertben, jéghideg jó sör alap), de szerintem az a poszt nem erről szól. Egy menő helyen (jó esetben a menőség minőséggel is jár) a szar is drágább, mint egy kevésbé menőn, és sokkal drágább, mint otthon. Ez a hamburgerre is érvényes (amit Bockéknál tényleg nem ennék). Ami meg az összetevőket illeti, szerintem érthető, hogy próbáltak saját stílust kialakítani (lecsó, fejhús, akármi), egy mindenki által ismert bigmekkel mégsem állhatnak ki.

Monster 2013.04.15. 20:16:40

@butatót:
Persze, én sem a poszthoz szóltam már hozzá, hanem a kommentekhez, amelyek már egész személyeskedőek lettek :)
Egyetértek veled amúgy, én is úgy gondolom, hogy az olyan helyen mint ez, ahol nem kell azon filózni, hogy tényleg marhahús van-e a hamburgerben, nem fogod annyiért megkapni, mint a go-go hamiban :)
Ezzel együtt persze én sem vennék hamburgert ennyiért, akkor már inkább valami olyan kaját, amit jobban szeretek, de ez egy burger blog, így érthető, hogy ezzel foglalkoznak.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.15. 20:18:07

@abakusz13: Ok. Örök tiltást kaptál a blogomon, a továbbiakban 10.000 forintért oldalak fel, mert szerinted az a jó, ami drága, az én blogom meg kurva jó. Ennyit érről, feel the difference.

További narkónicktől kérnék itt egy örök tiltást magamra, nem szeretnék itt többet kommentelni.

Köszönöm

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 20:24:06

@Tomi from Space: nem tudom feltűnt-e, de idáig sem én hívtalak :D

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 20:25:04

@Tomi from Space: @Tomi from Space: nem tudom feltunt-e, de idáig sem én hívtalak :D

mirx 2013.04.15. 20:25:56

Nekem ez nem tetszik, és semmiféleképpen nem akarnék panírozott semmitsem a burgerembe, még a hagymát is inkább nyersen, ha már... és lehessen már beleharapósan, összefogva megenni. A lecsó remek újítás, de mégis hogy passzol ahhoz a majonézes káposztasalátához - legalábbis az nagyon majonéznek néz ki? Meg még nagyon hiányolom a salátadresszing leírását, nyilván vinaigrette-nek néz ki, de azok ott mustármagok, vagy valami egyéb trükk is van? És a "dohányos" fagyi, az milyen volt? Az, hogy "furcsa", az étteremkritikában nem ér.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 20:28:51

@mirx: a dohányfagyi leginkább a pipadohányra emlékeztetett izre, minimális karcossággal. A lecsót meg esélyem nem volt a káposztával együtt enni, olyan messze helyezkedtek el fizikailag egymástól.

butatót 2013.04.15. 20:30:38

@Monster:
:) Úgy latom, hogy lassan tettlegesség lesz belőle. A burger blogon meg tényleg írjanak hamburgerről, ez természetes, de valaki már benyögte, hogy feleennyiért csülköt pékné módra lehet kapni normál helyen. Ami igaz, de hogy jön ide? A poszter azt írta, hogy szerinte kurva finom (ez valamennyire biztos szubjektív), de azt nem mondta, hogy ez a legolcsóbb, vagy hogy mindenkinek azt ajánlja, hogy az utcai kisablak helyet ezentúl mindig Bocknál dobja be a napi junk kaját.

csoki és steak · http://csokissteak.blogspot.com/ 2013.04.15. 20:32:19

@speed:
szerintem tök felesleges szélmalomharcot vívsz... Úgysem érti meg. Tipikusan az a szitu, amire mindig az a mondás jut eszembe, hogy soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Egyébként érdekes a poszt, tetszik a burger is, a rántott fejhús kifejezetten izgin hangzik, a sült hagymakarikát imádom, de a 3.100Ft-os ár egy hangyaf@sznyit szerintem is húzós, Bock Bisztró és Bíró Lajos ide vagy oda.

Hogy mit keres egy hambiban lecsó? Nem szokványos, de miért ne lehetne, ha sikerül harmonizálnia a többi ízzel. Az amcsik sem csak a hagyományos hamburgert eszik, avokádós-jalapenos vagy kéksajtos hamburger ugyanúgy dívik, mint a szokványos, szóval miért ne lehetne lecsós?

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2013.04.15. 20:33:29

@Tomi from Space: ha egyszer oktatni fogják a trollokat valahol, a te neved lesz az első a dián.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 20:36:25

@csoki és steak: plusz ha már itt tartunk, az örök kedvenc az ananász vs sonka = hawaii pizzan semmi sem tesz túl :) amúgy ha visszanézed a bejegyzéseket, az elmúlt 48 sem éppen a 3000, de még átlagban nem is a 2000 forint feletti hambikról szólt, de néha ilyet is lehet, csak ez senkinek sem esik ilyenkor le (aztán kivancsi lennek, ki mennyit iszik és bagozik el, akar csak hetente is)

csoki és steak · http://csokissteak.blogspot.com/ 2013.04.15. 20:44:39

@speed:
tudom, olvastam a korábbi bejegyzéseid is, nem is azt mondtam, hogy baj, hogy 3.100Ft-os hambiról írsz, sőt, jó olvasni valami különlegességről, ami nem szokványos, csak annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy 3.100Ft-ot én nem biztos, hogy kiadnék egy hambira, még ha ekkora és rántott fejhús is van benne.
Én szívesen olvastam a posztot...

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.15. 20:45:46

@csoki és steak: jaja, ez le is jött, köszi szépen, örülök, hogy van, aki értékeli ;)

butatót 2013.04.15. 20:52:49

@speed:
Hehe, ezek sajnos klasszikus dolgok. Amikor a Costes Michelin csillagot kapott, több blogger próbálta bemutatni és elemezgetni a menüt, a kajákat, de a legtöbb komment ott is arról szólt, hogy
-ennyiből egy átlag család egy hónapig eszik
-a grand menü után is biztos éhes marad az ember, bezzeg a sarki étteremben a rántott húshoz teljes adag krumplit és rizst is adnak egyszerre, ha akarod
-ilyen helyre csak buta sznobok járnak
-akinek erre van pénze, az minimum adócsaló, de inkább pedofil gyilkos
-amúgy is a k.rvaannyát mindenkinek.
Szerintem a következő posztod legyen egy otthon megkent vajas zsemléről, egy szelet parizerrel és két karika uborkával, attól hátha megnyugszik a tömeg. :)

butatót 2013.04.15. 20:56:05

Ja, és a poszt nekem is tetszett.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.15. 20:57:57

@Tomi from Space: a trófeában ettem párszor céges bulin, hát, közepes minőség max

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.15. 20:59:19

@Amani1987: nem az ár miatt, hanem az alapanyag minősége miatt igényes. Olvass figyelmesebben. A 400 forintos marhahúst pedig meghagyom Neked, és nincs harag.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.15. 21:00:28

@butatót: na igen, de aki itt rinyál hogy drága, meg hogy mennyien éheznek, az adja el a laptopját, netet mondja fel, és utána szóljon :)

Suszter 2013.04.15. 22:33:29

Én megköszönném a posztot. Kedvet kaptam a cucchoz, bár azt hiányolom, hogy nincs leírva, hogy milyen marhából van a burger. USDA vagy esetleg szürkemarha?

rozsdamentes arcél 2013.04.15. 23:05:06

Burger nélkül csak a lecsó mennyi?

cshblzs 2013.04.16. 00:51:15

Ezt az árat én is drágállom egy hamburgerért, de belőlem nem vált ki gyűlöletcunamit az, ha valaki kipróbálja helyettem.
Sőt, ezt csak köszönni tudom, hiszen magamtól nem tudtam volna meg, hogy ebben az eléggé felkapott étteremben milyen hamburgert lehet kapni.

Suszter 2013.04.16. 10:43:37

@rozsdamentes arcél: Kolbászos lecsó piros lábasban 1 700 HUF

Amani1987 2013.04.16. 12:27:42

@Monster: Hát sehol nincs garancia rá, hogy marhahús van benne. Ebben pl valami rántott fej. :S Belegondolni is undorító. Persze lehet, hogy marhafej (kíváncsi lennék a húspogácsa honnan lett kinyesve)

Amani1987 2013.04.16. 12:30:32

@speed: Akkor ennyi erővel totál lényegtelen, hogy ez egy hamburger volt? Tálalhatták volna egymás mellett is az összetevőket. Nem pont az lenne a lényeg, hogy az összetevők kiegészítik egymást és egyszerre érzed őket?

Amani1987 2013.04.16. 12:35:02

@enpera: Na ne hidd már hogy mindenkinek annyit ér a laptopja vagy annyiba kerül a nete, hogy abból étkezésenként 3000-et tud majd rászánni.
És nyilván nem éhezésről van szó. De ez már megint a hülye sznob hozzáállásod, hogy aki nem szán ennyit egy kajálásra, az biztos az aluljáróban kunyerál kaját.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.16. 12:41:36

@Amani1987: mindenki úgy eszi ahogy akarja, ez kb olyan kerdes, h kessel-villaval, v kezzel

Amani1987 2013.04.16. 14:36:41

@speed: Sajnos nem. Egy ilyen magas hambit egyszerűen képtelenség egyben harapni. Bármennyire is szeretné az ember.

Rodolfo63 2013.04.16. 23:06:06

én ha épp olyanom van, kifizetnék ennyit egy burgerért, de ez most nekem nem tetszik - a képek és a leírt összetevők nem indították be a gusztus-mirigyeimet - a dohányos fagyi pedig még a húspogácsa iránti maradék érdeklődésemet is kigyomlálta

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2013.04.17. 21:10:24

@Amani1987: engem még sosem sznoboztak le, köszönöm :D Bocs, hogy nem szemetet szeretek enni :)

Amani1987 2013.04.18. 14:59:04

@enpera: Hát ha neked szemét, ami ennél olcsóbban kijön, vagy amit nem itt vagy egyéb drága helyen eszel, akkor anyukád biztos nem főz valami jól :S Én ennek töredékéből jobb ételeket hozok ki, és nem nevezném szemétnek.
De ez is egy sznob tulajdonság, ami olcsó, az már csak szar lehet.

mojoking77 2013.04.24. 23:39:37

@speed: :)))))
Bocsass meg, szabin voltam otthon, es nem voltam nem kozelben. Nagyon orulok, hogy sokszori agitalasomon felbuzdulva kiprobaltad a Bock Bistrot, es kulon orulok, hogy tetszett. A sok kretennel termeszetesen nem kell foglalkozni, minden postba belekotnek, a valosagban fogalmuk sincs a temarol (400 Ft/fel kilo daralt marha.... Ne vicceljunk mar).

mrmatt 2013.05.01. 18:58:52

@Szarazinda: "A húspogácsát jól átsütve kérném!" .... ennyibe kerül.
süti beállítások módosítása