Burger Blog

Varieté Hegy - Evőverseny

2013. március 08. Jancsa Jani

A Varieté Bisztróról már olvashattatok nálunk tavaly, most ők is beszállnak az evőversenyt hirdetők sorába - innentől övék a szó (és a kép).

varieetev.jpg

"Az első gigantikus, igazi "Fald fel Amerikát" hangulatot idéző evőverseny március 17-én kerül megrendezésre délután 17:00 órai kezdettel! Első alkalomról lévén szó, az első öt nagyon bátor versenyző már ki lett választva a feladatra. Köztük lesz a lelkes és vakmerő Szabó Ákos, az internetes NowMagazin gasztro rovat írója, aki filmre is veszi majd az izgalmas eseményt. Mindenkit arra buzdítunk, hogy jöjjön el, hozzon barátokat, ismerősöket és együtt szurkoljunk a versenyzőknek! Ezt követően majd bárki jelentkezhet a megmérettetésre. Erről bővebb információk az első versenyt követően lesznek elérhetőek."

Lássuk a Varieté Bisztró jobb sarkában a cimvédőt, a 24 cm magas "Varieté Hegyet"! Ha elég bátor vagy szembenézni vele, akkor nézzük mire is számíthatsz: 6 darab egyenként 200 grammos húspogácsa, mindegyiken dupla cheddar sajt és dupla bacon. Az első emeleten 2 darab rántott mozzarella rúd, a másodikon grillezett ananász és kéksajt, a legfelső emeleten pedig karamellizált hagyma vár. Az emeleteket zsemle szeletek választják el, salátával és paradicsommal.

"A feladat korántsem könnyű de megéri. Azok a kitartó ellenfelek, akik 45 percen belül legyőzik a "Hegységet és segítőit", felkerülnek az étterem dicsőség falára egy fényképpel, egy Varietés bajnok póló tulajdonosai lesznek és egy örök 10%-os kedvezménnyel is gazdagodnak!"

Ha ez még nem lenne elegendő, akkor a bajnok még 1 kg hasábburgonyát, némi coleslaw-t és 1 liter fagylaltos shaket hív segítségül ellened! A shake íze választható (vaníliás, csokis vagy banános).

"Rövid szabályok:

  • Minden versenyző egy rövid írásbeli nyilatkozattal, saját felelősségre vesz részt a versenyben.
  • A versenyre 45 perc áll rendelkezésre.
  • A nevezési díj 6000 Ft. A győzteseknek ez a verseny végeztével visszajár.
  • Az ellenfeleket csakis egyedül szabad elfogyasztani, szószok és víz korlátlanul kérhető, a stratégia teljesen a versenyzők fantáziájára van bízva.
  • A versenyzők a "Varieté Hegység" tál tartalmát másra át nem ruházhatják, csakis az étteremben és csakis saját maguk fogyaszthatják el."

További részletek itt érhetők el.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr255114104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittore akit kitiltottak 2013.03.14. 14:06:53

A korábbi Varietés cikken felbuzdulva meglátogattuk őket, rögtön az újranyitás után. Közvetlen, udvarias kiszolgálás, és bár rendszeresen megfordulok különféle hamburgerezdékben, számomra még mindíg a Varieté viszi a pálmát. Sok versenyzőt, jó hangulatot kívánok a bulihoz!
süti beállítások módosítása