Burger Blog

Mezcal & Burger Blog hamburgerevő verseny - Update I.

2013. február 11. Jancsa Jani

Persze a címben szereplő Update nem a Norbi féle vonulatot jelenti, de természetesen őt is szívesen látjuk a versenyen, ha úgy döntene, hogy megbírkózik a Megaburgerrel. Ha netán ő, vagy bárki közületek úgy döntene, hogy inkább a kicsit becsülné elsőnek, hogy aztán később érdemelje a nagyot, erre is van lehetőség!

Ebben a kategóriában egy 900 grammos hamburgert kell elfogyasztani 22 perc alatt. A nevezési díj: 2500 Ft! A nevezés menete nem változik (Facebookon, telefonon, ill. személyesen lehet)

Soft kategória: 30 dkg házi húspogácsa, 15 dkg sajt, 5 dkg bacon, 25 dkg-os zsemle, saláta, paradicsom, lilahagyma, uborka, ketchup, mustár, majonéz, igény szerint mexikói csípős paprika.

És akkor pár szót a nyereményekről is, mert azért nem babra megy a játék!

mezcalburgerlogonagy.jpg

Díjak:

  • 1. helyezett: 15.000 Ft-os Mezcal vacsora jegy+ 1 óra ingyen squash az RSC jóvoltából + 20%-os Mezcal törzskártya
  • 2. helyezett: 7500 Ft-os Mezcal vacsora jegy
  • 3. helyezett: 5000 Ft-os Mezcal vacsora jegy

Soft kategória (ebben a kategóriában csak az első helyezettet díjazzuk):

  • 5000 Ft-os Mezcal utalvány, 20%-os Mezcal törzskártya, illetve a nevezési díj visszatérítése

Női különdíj:

  • a legmagasabb pontszámot elérő hölgy, teljeskörű hajvágást (vágás, festés, nullásgép, stb.) nyer a Moowhair fodrászszalonba!

Nevezésre fel, ne feledjétek, hogy a Burger Blog jelszót bemondva plusz nyeremény ütheti a markotokat, további információkat pedig ide kattintva találhattok!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr525069874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palex 2013.02.11. 16:53:10

Jelentkeztem a Soft kategóriára, pont az előbb hívtak az étteremből, hogy nem tudtak válaszolni, de minden rendben, várnak szeretettel.
Még az is lehet, hogy két fordulós lesz, mert már most 30 versenyző, és 100 néző jelentkezett, miközben az étterem alapesetben 100 főt képes befogadni.
Állítólag a blikk is bejelentkezett (ez mondjuk nem tudom, hogy jó vagy rossz e :D), szóval egész nagy felhajtás lett belőle.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a Mega méretet, ki az, aki meg tudja enni egy ültében? Mert az tényleg brutál, és csak e miatt nem fogok gyorsan meghízni, vagy kitágítani a gyomrom :)
süti beállítások módosítása