Burger Blog

Fald fel Amerikát klub

2012. december 12. Jancsa Jani

Gondolom olvasóink közül mindenki jól ismeri a Fald Fel Amerikát című sorozatot, melyben mindannyiunk kimondott vagy kimondatlan példaképe, Adam Richman látogatta végig Amerika legikonikusabb helyeit, és ette magát hányásig.

Ha ti is irigykedve néztétek azokat a kajákat, melyekről itthon csak álmodhattunk, van egy igazán jó hírem: nagyon úgy fest, hogy hamarosan itthon is elérhető lesz néhány finom falat, mégpedig nem más, mint BigG a Buffalo's alapítója jóvoltából.

Nem kertelek, egy éttermet vezetek. Azért hoztam létre ezt az oldalt, mert hallom innét-onnét, hogy milyen szuper is ez a sorozat. Én is szívesen nézem, de én nem csak nézem. Barátaimmal meg is szoktuk kóstolni ezeket a hiper mega giga hatalmas, vagy csípős ételeket. Volt szerencsém sokszor járni a tengerentúlon, és eljutottam a sorozatban szereplő "kajahelyek" némelyikére. És megkóstoltam... Aztán... Nyitottam idehaza egy ilyen helyet. Nem ezt akarom reklámozni, hanem lehetőséget adni egy aktív részvételre a Man vs.Food-ban. Szerettük volna ha a sorozat ételeit, valóban megízlelhetné, megvitathatná, és megismerhetné bárki aki jelentkezik, és van kedve részt venni egy nagy kalandban, akár heti rendszerességgel.

Már ez elég szimpatikusan hangzik, főleg ha elolvassuk a részleteket is!

Azt gondoltuk rendezünk egy klubnapot minden csütörtökön, és egyet minden vasárnap. Minden alkalommal előre kiírnánk egy ételt ami az aznapi egyedi ajánlat lenne. Minden klubnap reggeléig lehetne jelentkezni (úgymond foglalni) hogy biztosan jusson belőle annak aki jönni szeretne. A receptek javát már réges-rég felhajtottam, így általában azt mondhatom szinte mindent el tudunk készíteni. Ha van kedvetek, evőversenyeket is rendezhetnénk. Rendeztünk az étteremben eddig is, de szívesen átfolyatnám ide ezt is (Yetiburger-evő verseny, hot-dog-evő verseny, csípős ételek evőversenye). De lényeges hogy a klubnapokon egy-egy mega-giga brutált meg lehessen kóstolni csak az élvezet, vagy a kihívás kedvéért is.

Az első alkalomra a héten kerül sor, mégpedig nem más, mint a Szaftos Lüszy főszereplésével!

Juici Lucy hamburger. 25dkg. marhahúspogácsában, 12dkg olvadt cheddar sajt, némi zöldség, és szósz kíséretében, egy szezámos nagyzsemlében. Önköltségi ára: 1650 Ft. Aki regisztrál rá, ennyiért kapja!!!! Aki nem, az teljes áron: 2500 Ft-ért tud hozzájutni. Figyelem! CSAK Csütörtök este 18 órától 22 óráig, és Vasárnap 13 órától 18 óráig! Gyertek el megkóstolni, és egy jót beszélgetni. Cím: Budapest, VII. Dohány u. 12. Buffalo's étterem. Regisztrálni: 70-345-4546 asztalfoglalással (kérlek mond meg hány főre kérsz Juici Lucy-t), vagy itt a Face-n Írj rá erre a postra hozzászólásként, vagy az eseményre jelentkezz.

Mi ott leszünk, az biztos!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr924960545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2012.12.12. 17:45:13

A hogyvoltját szoktam olvasni, az alapján biztató kezdeményezés...:)

Lepke88 2012.12.13. 13:14:30

Debrecenben nyílt egy Fald Fel Amerikát ételbár. :) :D

faldfelamerika.hu/
süti beállítások módosítása